IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уникална: Асиметричните рокли на принцеса Шарлийн от Монако

7 юни 2023 16 30

Съпругата на принц Албер II е бивша плувкиня и се гордее с раменете си!

Getty

Getty

Атлетичната принцеса Шарлийн от Монако неведнъж е показвала раменете си в елегантни, асиметрични рокли. За този тип визия дори може да се каже, че се е превърнала в неин емблематичен стил и запазена марка за червения килим. Тоалетите с разголени рамене и особено тези с едно рамо, винаги са били на мода (още от времето на Древна Гърция), но съпругата на принц Албер има свой собствен, уникален афинитет към тях.

Принцесата, която е бивша олимпийска състезателка по плуване, очевидно обича да показва своите ръце и рамене, добре оформени от годините на активен спорт, като често го прави, избирайки асиметрична стилистика.

Роклите с едно рамо позволяват на принцесата хем да разкрива малко плът, хем да не губи своята царствена елегантност, запазвайки лека сдържаност и благоприличие. Шарлийн често показва, че визията с едно рамо е подходяща за много различни поводи, от официални вечери до звездни събития на червения килим.

45-годишната Шарлийн наскоро се появи в изключително елегантна черно-бяла рокля, докато присъстваше на галавечерята за Гран При на Формула 1 в Монте Карло (миналата неделя). Тя допълни двуцветната си макси рокля с богато украсени бижута с диамантени обеци и пищна гривна. Въпросната зашеметяваща рокля на Шарлийн е дело на Valentino, а цената ѝ е 6980 британски паунда.

Шарлийн Монте

Снимка: Getty

Неотдавна Шарлийн се появи в красива синя рокля с едно рамо, докато с принц Албер присъстваха на прием в Бъкингамския дворец, организиран от крал Чарлз в навечерието на неговата коронация (на основната снимка).

Кралската особа отново избра бляскава рокля с едно рамо в гръцки стил в наситенозелен цвят, съчетавайки я с ефектни обеци и изискан грим за 61-вия телевизионен фестивал в Монте Карло през юни 2022 г. Въпросната рокля с асиметрично деколте беше дело на Lanvin, а цената ѝ беше 2670 британски паунда.

Шарлийн зелена

Снимка: Getty

Принцесата демонстрира стройната си фигура в асиметричен гащеризон на Ralph Lauren на благотворителна галавечер през 2018 г. Тя доказа, че този стил е перфектна алтернатива на малката черна рокля, тъй като широките крачоли са актуални в момента, а в съчетание с ефектни обеци – визията е идеална за бляскава вечер.

Шарлийн в

Снимка: Getty

Тоалетите с едно рамо на родената в Зимбабве южноафриканка, отговарят на всички правила за кралска визия: блясък, изтънченост, унисон с тенденциите – и най-важното, показват най-хубавото от нейната невероятна физика. Принцеса Шарлийн беше олицетворение на блясъка от старата школа, докато присъстваше на церемонията по връчването на Световните спортни награди Laureus 2018 в комплекса Sporting Monte-Carlo в Монако.

Тогава тя се появи в прилепнала бяла рокля с едно рамо.

Шарлийн в

Снимка: Getty

Кралската особа изглеждаше перфектно и докато присъстваше на Бала на розите в Мароко през 2010 г., Тогава Шарлийн се появи в сатенена рокля на Armani с едно рамо в цвят шампанско.

Шарлийн златна

Снимка: Getty

На галавечер за наградите на принцеса Грейс (покойната майка на Албер) през 2008 г. в Ню Йорк, принцеса Шарлийн изглеждаше зашеметяващо, застанала до съпруга си в червена рокля от копринен сатен с едно рамо и малка чанта в ръка.

Шарлийн червена

Снимка: Getty

Шарлийн изглеждаше невероятно в своята дълга рокля в цвят каменносиво, докато присъстваше на държавна вечеря в „Aras an Uachtarain“, официалната резиденция на президента на Ирландия за държавно посещение през април 2011 г.

Шарлийн сива

Снимка: Getty

Шарлийн Уитсток (корените ѝ са от Германия и Ирландия) загатна за своя уникален стил още през 2009 година, когато се появи в черна рокля с едно рамо на Amrani за бенефиса на AMFAR Cinema Against AIDS в Hotel du Cap по време на 62-ия годишен филмов фестивал в Кан.

Шарлийн черна

Снимка: Getty

Принцеса Шарлийн от Монако изглеждаше зашеметяващо в елегантната си тъмносиня рокля с драпирани ръкави за галавечерята, посветена на Световния океан в Операта на Монте Карло през 2018 г.

Шарлийн обемна

Снимка: Getty

За още новини от света на модата, звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари