IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Официални рокли – Парис Хилтън със солей в лилаво

25 юни 2023 15 00

Звездата я облече за важно събитие в Кан

БГНЕС

БГНЕС

„Бонжур, Кан!“. Това написа Парис Хилтън в своя Instagram и се отбеляза от луксозно събитие, на което е била поканена. За него тя направо блести в рокля тип солей в люляков цвят.

Тя никога не прави грешка, когато става въпрос за мода.

42-годишната блондинка определено е попаднала на елегантна официална рокля, с която да се отличи сред останалите гости. Тя е от коприна и освен с ръкави тип перде, падащи ефирно на раменете ѝ, се отличава с разкроен силует.

Роклята солей в лилаво е със секси изрязан дизайн отпред. Цялата е на плисета и отива на сребристите токчета на Хилтън.

Парис е избрала модел, който е с тънък колан под бюста. От него надолу роклята се разкроява. И благодарение на коприната и плисетата е изключително ефектна на светлината.

Дългата грива на Хилтън е прибрана в конска опашка.

Парис на VIP вечеря с мъжа си

В галерията на звездата, споделена в социалната мрежа, се вижда и нейният съпруг Картър Реум. Той обаче не носи най-подходящите дрехи за специалния повод, а именно VIP вечеря.

За щастие половинката на 35-годишната Парис не се качи с нея на сцената, за да демонстрира по-спортната си визия с бяла риза и маратонки.

Кралица Летисия замени елегантните рокли с карго панталони

Уникална: Асиметричните рокли на принцеса Шарлийн от Монако

Модерна пепеляшка – новата принцеса на Йордания смени две рокли на сватбата

Можете да копирате солея на Парис Хилтън

Според модни експерти удивителната рокля в люляков цвят е на марката L'Idée. Тя струва цяло състояние, но на пазара има и по-бюджетни варианти, които да си купите.

Ако искате да се превърнете в олицетворение на елегантността, може да потърсите и модел, чиято долна част е единствено с плисета.

Друг вариант е да импровизирате, като облечете пола солей от коприна или сатен, която да съчетаете с ефектна дантелена блузка с къс ръкав или пък потник с тънки презрамки.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари