IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тенденции лято 2023 – време е за дънкови балерини

23 юли 2023 15 00

Те може да са свежо допълнение към вашия аутфит

Снимка: IStockphoto

Снимка: IStockphoto

Обувките тип балерини се завърнаха още през пролетта. И макар в горещите летни дни да носим повече чехли и сандали, те продължават да бъдат допълнение към някои аутфити. Само че освен черните кожени ниски обувки, ще виждаме все по-често дънкови.

Наред с традиционните парчета за сезона – поли, якета, гащеризони, както и някои аксесоари, ушити от деним, това лято ще има повече балеринки от въпросната материя. Те отиват както на къси панталони и бял потник, така и на една по-ефирна рокля.

С какво да носите дънкови балерини този сезон?

Двоен деним – класика

Ако в гардероба си имате повече дънкови дрехи, то със сигурност трябва да си вземете и балерини от деним. Разбира се, не е нужно да сте в синия плат отгоре до долу. Но пък например успешно може да съчетаете къси деним панталони с ниските обувки.

За предпочитане е да имате две неща от деним, чиито нюанси да съвпадат, но пък ако са различни, ще сте с по-нестандартна визия.

Балеринки с дънково яке

Закъде сме без едно изчистено дънково яке за лято 2023? Може към него да добавите цветна или бяла тениска и ефирна дълга пола в тъмен цвят. Към тях ще паснат едни страхотни дънкови балеринки.

Заложете на балерини с панделки и други детайли

Тъй като някои ретро стилове се завръщат, обувките с панделки по тях отново са на мода. Затова може да се ориентирате към такива от деним.

На пазара има и много дънкови пантофки, които освен с панделки, са украсени и с множество блестящи камъни.

Еспадрили – класика, без която не можем всяко лято

Бохо колан – идеалното допълнение към лятната визия

Бански лято 2023 – време е за неонови модели

Ботуши от деним – отново на мода за пролет/лято 2023

Експериментирайте с цветовете

Както стана ясно, не бива да се стремите всичко във вашата визия да е дънково. Може вашите балеринки да бъдат акцент в облеклото, което е по-пъстро и авангардно.

Ако пък харесвате стила Barbiecore, то съчетанието между деним и яркорозово, също като това на куклата Барби, ще ви хареса. Така че обувките ще изпъкнат на фона на един панталон или тюлена пола в този нюанс.

За още новини от света на модата, звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари