IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Идеалните обувки за студения сезон през 2023

26 септември 2023 12 51

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Настъпващият студен сезон не предлага много възможности, що се отнася до обувките, които носим. Обикновено имаме нужда от нещо топло и лесно за носене за всеки повод. В следващите редове ще ви предложим няколко стилни модела обувки за студено време, които всеки истински фен на модата би носил с гордост. Разгледайте следните обувки и ботуши, с които много лесно можете да сглобите своя градски и шик тоалет!

Нека започнем със стила, който можем да демонстрираме единствено по време на приятелски вечери, когато времето навън е хладно и дъждовно. Студеният сезон наближава, а ние винаги търсим перфектната визия за предстоящите есенни вечери. Дълги или коктейлни рокли, гащеризони… вариантите са много и често става наистина сложно да изберем перфектния тоалет, който да отговаря на всички наши изисквания.

Въпреки че студеният сезон предлага по-малко алтернативи по отношение на облеклото, все пак всички искаме да изглеждаме стилно. Поради това можем лесно да инвестираме в чифт кожени или велурени дамски обувки в живи цветове, идеални за вечерни излизания. Потърсете розово или синьо, животински или змийски принт.

Тествайте гръндж стила на чифт боти от Fashion Days или готини ботуши с връзки и масивна подметка, които идеално ще паснат на женствена плисирана или дантелена пола.

Какво да съчетаем с любимите си ботуши с връзки този сезон? Велурено яке в същия нюанс, заедно с бял пуловер и любимия ви чифт бойфренд джинси е една наистина добра опция. Това е комбинация, която ще ви „спаси“ при множество различни поводи.

В същото време, не се колебайте да носите новите си страхотни ботуши с цветни връзки и практична подметка с женствени поли и рокли в най-ярките цветове. Не позволявайте на сивото време навън да диктува начина, по който се обличате. Обогатете визията си с щампи и цветове във вашия стил!

Високите ботуши от Fashion Days от еластичен материал или твърда кожа ще завършат всичките ви визии с миди или минипола, и овърсайз плетен пуловер с интензивни цветове и плътност. Можете също така да ги носите с тесни или прави дънки с бяла риза и сако.

От какво друго се нуждаете за предстоящия сезон? Например, ботуши за дъжд, които ще ви предпазят по време на градските разходки в студените дни. Изберете чифт, изработен от практична и водоустойчива материя, с хващаща и удобна подметка, и бързосъхнеща подплата. Това ще ви подготви за каквито и да е климатични условия.

Чифт дамски ботуши с шарка в крокодилски стил са задължителни тази есен. Няма как да устоите на стил, който върви перфектно с дънки, поли и рокли – навсякъде и по всяко време. Изберете двуредно палто, за да завършите визията си.

Есенните тоалети обикновено са класически, черно-бели или сиви, или с тъмни нюанси. Поради това ви предлагаме перфектен начин да добавите малко смелост към визията си – велурени ботуши до коляното. Ще ги харесате, защото носят женствена и непринудена атмосфера, като са перфектни дори за елегантни тоалети.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари