IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секси: Звезди в минирокли и високи над коляното ботуши

4 октомври 2023 10 30

Зендая, Селена Гомес и Нина Добрев са само част от дамите, които харесват този стайлинг

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Късите минирокли в комбинация с високи до над коляното прилепнали ботуши са страхотна и доста секси комбинация, която от години не е излизала от мода. Тази визия се превърна в култова още след появата на култовия рекламен плакат на хитовия филм на Гари Маршал от 90-те с Джулия Робъртс, а именно „Хубава жена“. Разбира се, във въпросната лента това е стайлингът на героинята на Джулия, която е леко момиче, но в днешно време тази визия е доста актуална и налагана от звездите.

Есента пък е идеалният сезон, за да опитате това закачливо, чувствено и почти перфектно съчетание!

Някои от любимите ни знаменитости са опитвали този външен вид, обличайки своите къси рокли и поли, именно в комбинация с високи до бедрото ботуши. Тази визия е същевременно забавна, но и провокативна. Независимо дали звездите я използват за официални събития или просто залагат на нея в личния си живот, не можем да не харесаме начина, по който те „ разхождат“ този стил.

А ето и някои от известните дами, които носят рокли с високи до над коляното ботуши:

На първите кадри виждате актрисата Зендая във винтидж тоалет на Louis Vuitton от 2015-а. 27-годишната звезда сама ни напомни за този свой външен вид, споделяйки няколко ретро снимки с тази своя визия в Instagram акаунта си.

Мила Кунис присъства на премиерата на филма си Luckiest Girl Alive през септември 2022 в тази секси визия. Тогава тя носеше къса малка черна рокля, която беше съчетала с високи до бедрата черни ботуши. Тоалетът ѝ беше завършен с коса, оформена на едри къдрици.

Мила Кунис;

Снимка: Getty Images

Сиара неведнъж е залагала на тази секси визия, както в личния си живот, така и за събития. Тя се появи в този вид в Ню Йорк по време на Седмицата на модата през септември 2022. Тя носеше кожено палто и високи ботуши в еднакви тонове.

Сиара; Снимка

Снимка: Getty Images

Бременната с четвърто дете попзвезда наскоро повтори секси стайлинга, но в кафява велурена версия.

Ашли Греъм се появи на шоуто на Dolce & Gabbana, в рамките на Седмицата на модата в Милано през септември 2022 година в този разтърсващ външен вид. Пищният американски модел дойде с къса рокля, блейзър и прилепнали високи ботуши.

Ашли Греъм;

Снимка: Getty Images

Селена Гомес демонстрира провокативна визия с бяла къса рокля-риза и високи до бедрата лачени черни ботуши преди няколко дни. В този си вид попзвездата се беше пременила за вечерно излизане с приятели в Париж. Тя сподели кадри от стайлинга си в своя Instagram профил.

Миналата година Нина Добрев се появи широко усмихната на ревю в Ню Йорк за Седмицата на модата. Тя носеше бяла рокля с високи до бедрата ботуши, специално за шоуто на Michael Kors.

Нина Добрев;

Снимка: Getty Images

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари