IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Червеното ѝ отива! Дженифър Лорънс впечатли феновете си с пуловер с отворени рамене

14 октомври 2023 16 30

Актрисата излезе с мъжа си в непринуден, но секси ансамбъл

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Лорънс се появи в красив, яркочервен пуловер с отворени рамене на вечерна разходка с мъжа си Кук Марони. Холивудската звезда привлече вниманието на минувачите в Ню Йорк със своята едновременно секси, но и непринудена визия.

33-годишната Дженифър и нейният съпруг – галерист излязоха на вечеря в Ню Йорк една седмица преди четвъртата годишнина от сватбата си. Специално за романтичната вечер звездата от „Игрите на глада“ избра небрежен, но шикозен ансамбъл от свободен пуловер и слим дънки с висока талия.

Русокосата красавица беше допълнила визията си с черни ниски обувки – тип балеринки, и изящна диамантена огърлица. Лорънс беше завързала косата си в небрежен нисък кок и привидно изглеждаше така, сякаш не носеше грим. Междувременно Кук беше заложил на едноцветен черен ансамбъл, включващ пуловер с деколте и тъмни дънки, както и чифт черни маратонки Vans.

Дженифър и Кук са женени от 2019 г. и имат един син – Сай, който навърши една годинка този февруари. Преди да срещне мъжа си, Лорънс излизаше с 54-годишния режисьор Дарън Аронофски в продължение на една година през 2016 г. Преди това тя имаше кратка връзка с бившия съпруг на Гуинет Полтроу – Крис Мартин (през 2015 г.).

Звездата е известна и с това, че предпочита да не говори за личния и семейния си живот. Все пак, по време на интервю през ноември 2021 г. с Vanity Fair, тя повдигна завесата над брака си с думите: „Много ми харесва да пазарувам храна с мъжа ми. Не знам защо, но това ме изпълва с много радост. Мисля, че може би защото това е почти метафора за брака от вида: „Добре, имаме списък с нещата, от които се нуждаем. Нека работим в екип.“

Носителката на „Оскар“ и друг път е избирала червени тоалети за своите изяви, както на червения килим, така и в обикновения живот, доказвайки че този цвят много ѝ приляга.

През май месец тази година. тя се появи в уникална червена рокля с презрамки (на основната снимка), с която присъства на прожекцията на филма „Anatomie D'une Chute“ по време на 76-ия годишен филмов фестивал в Кан.  

Дженифър Лорънс;

Дженифър Лорънс; Снимка: Getty Images

През 2016 година тя получи наградата за най-добро изпълнение във филм – мюзикъл или комедия за лентата „Joy“, на 73-ите годишни награди „Златен глобус“ в Бевърли Хилс, като тогава отново носеше елегантна яркочервена рокля. 

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари