IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коя е любимата чанта на звезди като Хейли Бийбър и Тейлър Суифт?

24 октомври 2023 09 00

Известните дами полудяха по асиметрична дамска чанта, разберете коя е тя

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Звездите имат слабост към красивите и луксозни дамски чанти, като тези на марката Birkin, например, но не всички от тях държат винаги да носят чанти на скъпи брандове.

Напоследък базираната в Бруклин марка за чанти Aupen се превръща в любима на редица знаменитости като Хейли Бийбър и Тейлър Суифт. Въпросният бранд предлага елегантни, шикозни чанти, които въплъщават тихата луксозна естетика и на всичкото отгоре цените им са под $500.

Кайли Дженър беше първото голямо име, носещо дизайн на Aupen, избирайки оригиналната версия на извитата чанта Fearless на лейбъла, която струва $340. С тази чанта тя се разходи из Манхатън още през ноември 2022 г.

„Всички бяхме изключително щастливи и развълнувани да видим нашето творение в ръцете на Кайли“, казаха тогава от дизайнерския екип на марката. 

След разходката на Кайли с въпросната чанта, която се характеризира с асиметрична къса дръжка, следващата знаменитост, която се появи с нея беше Габриел Юниън, която беше видяна да стиска същата чанта Fearless, но в друг цвят.

Няколко месеца по-късно марката Aupen започна да се появява в ръцете на много дами от Холивуд. Наскоро попзвездата Тейлър Суифт беше засечена да носи тази чанта, но модела „Nirvana“ с плетена дръжка и блестящ златен цип, докато беше на среща с новото си гадже Травис Келси в Ню Йорк (на основната снимка).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AUPEN (@aupenofficial)

Рита Ора, междувременно, носеше модел на марката, наречен Ignite по време на Седмицата на модата в Ню Йорк. Дженифър Лорънс и Карли Клос също добавиха чанта на актуалната марка към своите гардероби.

Но най-големият хит на марката безспорно е тънката, асиметрична чанта Purpose, която струва достъпните $180 и която е сред любимите аксесоари на Хейли Бийбър, Оливия Родриго, Дакота Джонсън, Нина Добрев и Гал Гадот. Този модел е по-малък и компактен и по-подходящ за официално събитие. 

„Повлияни от изкуството и архитектурата, ние искахме да се отдалечим от идеята за съвършенство и да прегърнем неправилността и наистина да оценим красотата с всичките ѝ недостатъци“, обяснява екипът за характерните си асиметрични форми.

Оливия Родриго дойде с тази чанта на събитие в Spotify, а Гал Гадот се появи с нея на премиерата на хита „Барби“. Селена Гомес също носеше такава чанта на афтърпартито на музикалните награди VMA 2023 през септември. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AUPEN (@aupenofficial)

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари