IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модни съвети от Франция – как да се обличаме в студеното време

12 ноември 2023 10 30

Съчетание между удобство, уют, топлина и стил

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Тъй като температурите падат, започваме да търсим все по-добри начини да се стоплим, докато изпълняваме ежедневните си задължения навън. Докато лятото ни предлага множество стилни тоалети от поли и скъсени топове, рокли и сандали, то есента и зимата не са чак толкова приветливи откъм облекло. Постоянното наслагване на дрехи може да е вбесяващо за всеки, а да не говорим, че всичко, което сте сложили, трябва в един момент да се свали, когато влезете в мола, кафене или ресторант. 

Множество дрехи и стилна визия са две неща, които някои хора считат за взаимноизключващи се. Но всъщност те могат да бъдат идеалната комбинация, ако знаете как да я направите. За щастие, имаме няколко народа, от които черпим вдъхновение за стил, като най-горе в класацията се изкачват французите. Дамите там винаги могат да измислят нещо привлекателно, елегантно и удобно независимо от сезона навън

През есента и зимата любимите плетива се връщат в ежедневната ни ротация, а французойките знаят как да направят слоевете дрехи да изглеждат безпроблемно съчетани, докато ехото от ботушите се превръща в характерния ритъм на всяка дама. Ако сте ходили в Париж през зимата, знаете, че това е един от най-впечатляващите градове, когато говорим за мода. А най-добрата част е, че можете да изглеждате по същия начин като тях, независимо къде се намирате. 

Как да се обличаме в студеното време, според французойките

Овърсайз вълнено палто

Има една дреха, която доминира във френския стил през студените месеци – голямото вълнено палто. Ще забележите този класически избор при всеки парижанин и има защо. Той е вечен, елегантен и практичен. Неутралните цветове са по-предпочитани за есента и зимата, като в челните места на класацията попадат бежово и черно. Тъмносиньото също е изтънчен вариант, който променя всяка визия. 

Елегантно плетиво

Французойките обичат своите плетива. Това е шикозен и лесен избор, като същевременно е един от най-удобните стилове за носене. Изберете класически форми като вталени деколтета, големи туники и плетени жилетки. Материалът тук е един от най-важните фактори, който трябва да имате предвид. Дамите от Франция обичат да инвестират във висококачествени дрехи, които могат да се носят години наред. Поради това кашмирът и вълната са две от най-предпочитаните опции. 

Поло

Когато става въпрос за овладяване на изкуството за наслояване на дрехите, полото е любимият артикул на френското момиче. Това шикозно и елегантно парче е идеалната основа за изграждане на стилни и топли тоалети. Независимо дали предпочитате монохромна визия или експериментирате с различни текстури, гъвкавостта на полото ви позволява да създадете безкрайни комбинации. 

Миди пола

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adenorah ? (@annelauremais)

Миди полите заемат централно място през по-студените месеци, улавяйки грациозно елегантността и практичността. И докато плетката е очевиден избор, често ще забележите миди поли от коприна. Французойките обичат гъвкавостта и креативно съчетават този по-лек материал със слоеве за топлина. Дължината на миди полите е ласкателна и функционална, предлагайки силует, който е лесен за носене и изглежда невероятно с ботуши. 

Гумени ботуши – задължителните обувки за дъждовната есен

Дънки с широки крачоли: Една от модните топ тенденции за сезона

Структурирани и впити дрехи – модата през есента и зимата

Високи ботуши

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leia Sfez (@leiasfez)

Високите до коляното ботуши са избраната обувка за елегантните парижанки. Те се съчетават прекрасно с миди поли и рокли, което ги прави елегантен вариант, който ви топли. Кожата и велурът са предпочитаните материали, докато вечните дизайни като платформи и токчета доминират всяка година. 

Боти

Ботите са друга основна част от френския стил през студените месеци. Класическите модели с бадемовидни върхове създават вечен външен вид, който се съчетава добре с всяко облекло. Като алтернатива, дизайните, вдъхновени от рока, също са популярен стил, който може да добави нотка на разнообразие. 

За още новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари