IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Панталоните с широки крачоли са истински хит в момента

4 ноември 2023 12 00

Тази дреха приляга на всяка фигура и знаменитостите знаят това!

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Панталоните с широки крачоли са супер модерни в момента, а освен това прилягат на всяка фигура. Този тип панталони направиха сериозно завръщане като тенденция именно тази есен, а техният стилен силует доминираше не само на модните подиуми през септември (в рамките на Седмиците на модата в Париж, Ню Йорк, Милано и Лондон),  но и сред облеклото на знаменитостите, както за събития на червения килим, така и като дреха за ежедневно облекло.

Тези панталони станаха още по-популярни покрай Виктория Бекъм, която от години носи именно такива, като най-често нейните са в комбинация със сако, като част от костюм и нейната приятелка – актрисата Ева Лонгория (на основната снимка). Напоследък и принцесата на Уелс – Кейт Мидълтън носи такива панталони с разкроени крачоли, които още повече акцентират върху нейната стройна фигура, а освен това ѝ придават и по-бизнес визия.

Съпругата на принц Уилям се появи с такъв черен панталон като патрон на футболния съюз по ръгби, докато поздравяваше отбора на Англия за победата му в съблекалнята след четвъртфиналния мач от Световното първенство по ръгби във Франция между Англия и Фиджи (на 15 октомври 2023 г.).

Хубавото на тези панталони е, че освен модерни, те също така са много удобни и гъвкави. Този модел панталон изглежда страхотно както  с чифт обувки на висок ток или с обувки на платформа, така и с боти, мокасини или с маратонки.

Те също така могат да бъдат комбинирани със спортен топ, с мек пуловер или със сако – за по-корпоративна визия. Различни модели панталони с широки крачоли са актуални в момента – от класическите черни панталони, до тези в карго стил. В момента много хитови са и дънките с разкроени крачоли. Широчината на крачолите също варира от по-тясна до съвсем широка и отпусната. 

Кейт Мидълтън;

Кейт Мидълтън; Снимка: Getty Images

А ето и как да си изберете подходящ модел панталони с широки крачоли:

Материя: Панталоните с широки крачоли се превърнаха във вечен елемент от гардероба, така че си струва да инвестирате в чифт, изработен от висококачествена материя, който можете да носите година след година. Сега, когато наближава зимата, може да искате да изберете нещо по-топло като смес от вълна или тежък креп, който не залепва по краката и пада красиво.

Универсалност: Знаем, че има хора, които не обичат да се разделят със своите маратонки, затова те трябва да се съобразят като си набавят по-спортен модел панталон с широки крачоли или такъв, направен от деним. Ако искате по-елегантна, прилежна визия, изберете модел с висока талия, такъв, който има преден ръб или предни басти (пресовани гънки). Тях можете да ги допълните с риза и голямо сако или със  свободен раиран пуловер, с който ще се чувствате изключително луксозно. Ако изберете по-елегантния вариант, гледайте да има и гайки за колан.

Цветове: Можете да  заложите на класическото черно, на универсално сиво или на панталон в гамата на кафявото, която е особено актуална в момента, а е и добра алтернатива на тъмносиньото и черното. Може да се спрете и на модел в леко райе. За празничния сезон можете да пробвате и модел в наситеночервено или в бордо.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Studio B (@studiio_b)

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари