IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дамски чанти с шипове – пънк естетика за есента

7 ноември 2023 17 40

Ето как да ги включите във визията си

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Ако някога сте се хващали, че прекарвате часове в социалните мрежи, търсейки начини за подобряване на стила си, вероятно сте забелязали силата на аксесоарите. Стилът им и начинът, по който избирате да ги носите, могат напълно да променят външния ви вид. Преминете от основното към бляскавото с обувки на ток, от елегантно към бохемско със сако с ресни или, както ще направим тази есен, от скучното до пънкарското с дамски чанти с шипове. 

С настъпването на есенния сезон нараства и желанието да преминете към малко по-тъмната страна на модата. Мрачното време води до мрачни емоции, които трябва да бъдат изразени чрез личния стил. Въпреки че цветовете на дрехите ни стават по-тъмни и повече слоеве са от съществено значение, стилизирането с мрачни аксесоари е много важно за пълното преминаване към есенния стил. Независимо от основната ви естетика, можете да придадете на визията си пънкарски привкус, когато я оформите с дамска чанта с шипове. 

Дамски чанти с шипове – пънк естетика за есента

Две тенденции, една чанта

Ако търсите начин да запазите стилната си чанта с шипове за по-професионална визия, заложете на ватиран модел. Той безпроблемно ще пасне както за офис среда, така и за излизане вечер, тъй като предоставя обрат на традиционната ватирана чанта, носейки със себе си пънк усещане. 

Пънк промяна за класическата чанта

Чантата с капак е основен елемент в много от нашите гардероби поради популярността на класическия стил на Chanel. Независимо дали става въпрос за дизайнерския модел или за една от стотиците подобни чанти на пазара, артикулът с шипове може да промени визията ви от класическа дама до шикозна рок звезда. 

Небесни шипове

Често забравяме, че шиповете не трябва да са обикновени кръгове и квадрати. Те могат да бъдат във всякаква форма и да образуват уникални шарки. Небесните шипове ще създадат минигалактики върху любимите ви чанти. Дизайнерски марки, като Rebecca Minkoff, превръщат уникалния модел с шипове в популярна вариация, подходяща за всеки повод. 

Кристални шипове

Друг стил на шипове, който често виждаме в социалните мрежи, е кристалният. Чантите с подобни декорации са чудесен начин да добавите блясък към пънк визията. Опитайте всякакви видове кристали за напълно бляскава чанта, идеална за промяна на тъмния есенен тоалет. Ако предпочитате по-малко количество блясък, комбинацията от кристал и метални шипове на чантата може да е най-подходяща. 

Гумени ботуши – задължителните обувки за дъждовната есен

Есенна мода – топ тенденции при денима за сезона

Структурирани и впити дрехи – модата през есента и зимата

Цветни шипове

Дръзката и цветна чанта с шипове е страхотна възможност за тези, които искат да експериментират със своята пънк страна, като в същото време не се отказват от ярките цветове в гардероба си. Обичаме базово облекло, като класически дънков гащеризон, комбиниран с ярка чанта с шипове за още по-привличащ вниманието ефект. 

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари