IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модни съвети – как да превърнете обикновеното боди в елегантна дреха

11 ноември 2023 18 00

Няколко визии, които ще ви накарат да се влюбите в модела

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

От дълго време бодито присъства в шкафа ми с бельо през есента и зимата. Ако трябва да съм честна, започвам да го нося от края на октомври до началото на май. Ако температурите в този период не се повишат рязко, бодито определено е нещо, с което не съм склонна да се разделя. Комфортно, удобно и предпазващо кръста ми от вятър и студ, то е един от важните трикове, които научих от майка ми. 

Но не знаех, че бодито може да се превърне в основна част и в елегантния тоалет. Струваше ми се странно да нося нещо толкова основно за излизане сред хора. Чувствах се сякаш съм на показ, а всеки ме обсъжда колко неподходящо съм се облякла. Постепенно обаче разбрах, че грешката е в моя телевизор и бодитата са чудесна алтернатива за моментите, когато навън е хладно, но не прекалено студено. Тогава, когато ви трябва яке, но ако облечете и блуза с дълъг ръкав, ще се почувствате като във фурна. В тези моменти блести звездата на бодито. 

След като опитах да нося боди като част от ежедневния си тоалет, разбрах, че това е една от най-удобните опции, които мога да имам подръка. Сега не го включвам във всяка своя визия, но имам няколко модела в гардероба си, които мисля, че биха подобрили и разнообразили тоалетите ми. Разбира се, тук не говорим за прозрачните и секси бодита, които носите само пред любимия човек, а такива, изработени от еластични и плътни материи, които се вписват перфектно в стила ви, създавайки изчистен и безпроблемен силует, който позволява безкрайни възможности за стилизиране. 

За да ви докажа своята гледна точка, ви показвам няколко тоалета с боди, които напълно ще променят мисленето ви за тази дреха. От дънки и дънкови поли до ефектни щампи – няма съчетание, което да не е привлекателно. 

Как да включите бодито си в ежедневния стил 

С дънкова пола и ботуши

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ama Godson (@amagodson_a)

Бодитата са страхотни за стилизиране с елементи, при които искате да сте сигурни, че горната дреха няма да се набира или намачква. Комбинирайте с модерна дънкова пола за визия, която е семпла, но изглежда изключително актуална и модерна. 

С риза и широки панталони

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Бодитата са чудесни за основа, върху която да наслоявате още и още дрехи. Вземете пример от Роузи Хънтингтън-Уайтли, която е оформила своето вече разпродадено боди от Zara с широка риза и панталони с широки крачоли. 

С жилетка и дънки

Няма по-лесна комбинация от боди и дънки. Тук може да заложите на тип прашка, за да може да елиминирате риска от това бодито да се вижда през денима. За повече топлина, но не прекалено, може да добавите жилетка от овча кожа. 

Модни тенденции – осемте, които ще доминират през есента

Гумени ботуши – задължителните обувки за дъждовната есен

Есенна мода – топ тенденции при денима за сезона

С пола и обувки с каишка

Комбинирайте два от горните тоалета, за да създадете триада от елегантен блейзър, боди и дънкова пола. След това, за най-добрия завършек на 2023 година, добавете чифт обувки с каишки. 

С кожен панталон

Не си мислете, че трябва да се придържате към черно, бяло или бежово – ярките бодита са лесен начин да ободрите основните си неща и да внесете малко цвят в ежедневието си. Съчетайте ги с кожени панталони и се наслаждавайте на деня си. 

За още новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари