IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Златната Нина Добрев сред най-добре облечените дами на червения килим

7 ноември 2023 16 30

Българката присъства на модните награди CFDA заедно с редица други звезди

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Светът на модата превзе природонаучния музей в Горен Уест Сайд на Манхатън в понеделник вечер за годишните награди на Съвета на модните дизайнери на Америка (CFDA). Това е първият път от създаването на церемонията преди 42 години, в който тя се провежда на емблематичното място. 

Ръководени от Ан Хатауей, която зае мястото на Сара Джесика Паркър, след като последната беше принудена да напусне поради непредвидени обстоятелства, наградите отдадоха почит на най-доброто от американската мода – миналото, настоящето и бъдещето – както и на отличниците на вечерта, сред които бяха Гуинет Полтроу и Серина Уилямс, която получи наградата „Модна икона на годината“. В допълнение, Вера Уанг получи почитта на Борда на директорите за нейното въздействие върху булчинската индустрия, Мария Корнехо взе наградата за цялостно творчество, а Джонатан Андерсън беше обявен за международен дизайнер на годината. 

Но преди да бъдат раздадени Оскарите на модата, имаше, разбира се, червен килим, преливащ от звезден стил, както обикновено. Към връчващите награди Ким Кардашян, Деми Мур, Мери Джей Блайдж, Айо Едебири и Грета Лий се присъединиха редовните посетители на събитието като Карли Клос, Клои Севини и Лоу Роуч, както и дизайнери като Уили Чавария, Уес Гордън и Лакуан Смит. 

Наградите CFDA винаги създават една незабравима вечер, изпълнена с равни части звездна сила и висша мода, която не трябва да пропускате. В галерията ни може да видите най-добре облечените дами и господа на червения килим, сред които беше и нашето момиче Нина Добрев

Ан Хатауей 

Ан Хатауей

Снимка: Getty Images

Ан Хатауей може и да играе ролята на скромната асистентка Анди Сакс в „Дяволът носи Прада“, но в реалния живот е една истинска модна икона. На тазгодишните награди CFDA тя пристигна в костюм от пролетно-лятната колекция на Ralph Lauren за 2024 година. Той се състоеше от дънков корсет и дълга до земята дънкова пола, включваща избелял флорален принт. Актрисата завърши визията с бижута от Bulgari. 

Деми Мур

Деми Мур

Снимка: Getty Images

Деми Мур показва за пореден път, че красотата е безвременна. 60-годишната звезда стъпи на червения килим и ослепи всички фотографи с роклята си. Тя беше на церемонията, за да връчи награда на Гуинет Полтроу за работата ѝ с марката Goop. Мур беше една от най-добре облечените дами на вечерта, носейки сребърна бляскава рокля без презрамки на Carolina Herrera от пролетно-лятната колекция за следващата година. Тя допълни визията с клъч, отново от същата марка, върху който бяха изписани инициалите на едноименната дизайнерка. 

Ким Кардашян

Ким Кардашян

Снимка: Getty Images

Ким Кардашян продължи традицията си, създадена преди няколко години, появявайки се отново във визия, напомняща на блясъка от Стария Холивуд. Този път тя избра черна дълга рокля от Chrome Hearts, която чудесно описваше извивките на тялото ѝ. Тоалетът се отличаваше без презрамки, но с висока яка, а косата на риалити звездата бе вдигната, за да може да не отнема от красотата на роклята. 

Серина Уилямс

Серина Уилямс

Снимка: Getty Images

Серина Уилямс, която получи наградата „Модна икона на годината“, блестеше на червения килим в интересна рокля с огромен обем. Тя заложи на марката Thom Browne, обличайки черен тоалет с драматични ръкави и дълъг шлейф. Роклята добре описваше тялото на тенисистката, като повдигаше бюста ѝ, а по цялата ѝ повърхност блестяха сребърни детайли. Голямо диамантено колие красеше врата на Уилямс, чиято коса беше оформена на нисък кок. 

Емили Ратайковски

Емили Ратайковски

Снимка: Getty Images

Емили Ратайковски избра доста по-обикновен външен вид от останалите си колежки, обличайки жълта минирокля на Tory Burch. Тоалетът едва стигаше до началото на бедрата, но това очевидно не пречеше на моделката, която уверено застана пред фотографите. 

Нина Добрев

Нина Добрев

Снимка: Getty Images

Нина Добрев изглеждаше като златна статуя на червения килим, носейки красива рокля с висока цепка и без презрамки. Тя допълни визията си със златни сандали и златен клъч, а косата ѝ бе свободно пусната по гърба, докато бретонът стигаше до началото на очите. Големите, кръгли, златни обеци и златна гривна бяха аксесоарите, които завършиха външния вид на Добрев.

Марта Стюарт

Марта Стюарт

Снимка: Getty Images

След като преди месец Стюарт заяви, че все още се облича като 17-годишното си „Аз“, този път тя доказа, че има и тоалети, които са по-приемливи за червения килим. Кулинарката се появи на церемонията в черен костюм с пайети от колекцията на Dennis Basso, който допълни с черен клъч.

Ким Кардашян грейна в огненочервена рокля за своя звезден 43-ти рожден ден

Дженифър Лопес по жартиери, дантелени сутиени и копринени нощници

Чар или бедствие: Мъже знаменитости, които носят дамски чанти

Ванеса Хъджинс

Ванеса Хъджинс

Снимка: Getty Images

Актрисата, която наскоро отпразнува своето моминско парти с приятелки, пристигна в черна рокля на Вера Уанг. Тоалетът включваше огромна пола с висока цепка, от която се подаваше дългият крак на Хъджинс, обут в красив черен сандал на ток. Визията беше завършена от драматични черни оперни ръкавици и диамантени обеци.

Гуинет Полтроу

Гуинет Полтроу

Снимка: Getty Images

Гуинет Полтроу беше една от победителките на тазгодишните награди, след като бе обявена за „Иноватор на годината“ заради компанията си Goop. Актрисата се разходи по червения килим в черен комплект, съставен от черна пола и черно поло. 

Карли Клос

Карли Клос

Снимка: Getty Images

Един от редовните посетители на церемонията, Карли Клос, пристигна в черна миди рокля с дълъг ръкав от колекцията на Thom Browne. Тя допълни визията с черна чанта и токчета с остър връх. 

Лоу Роуч

Лоу Роуч

Снимка: Getty Images

Определено една от най-изненадващите визии беше тази на дизайнера Лоу Роуч. Мъжът, отговорен за множеството красиви изяви на Зендая на червения килим, меко казано шокира фотографите и присъстващите, появявайки се с деконструиран тоалет. Роуч се появи с дълъг тренчкот в бежов цвят, който носеше върху бяла риза и без панталони. Връхната дреха имаше изрезки, в които дизайнерът напъха краката си, обути в мрежест чорапогащник. 

Ариана ДеБоз

Ариана ДеБоз

Снимка: Getty Images

Ариана ДеБоз беше много елегантна в дълга рокля с висока цепка на Jason Wu, върху която бяха изобразени флорални мотиви. Актрисата допълни тоалета със сандали на ток и зализана назад коса. 

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари