IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дебют, достоен за еуфория – Алекса Деми за Calvin Klein

21 ноември 2023 16 30

Актрисата е стара душа в младо тяло

Снимка: Инез ван Ламсверде и Виноод Матадин за Calvin Klein

Снимка: Инез ван Ламсверде и Виноод Матадин за Calvin Klein

„Мади знаеше коя е още от ранна детска възраст. Откакто се помни, знаеше, че всеки я обича. Никога не знаеше точно защо. Просто знаеше, че има нещо специално. Нещо недостижимо. Нещо несравнимо. И имаше огромна увереност“.

Това са думи на Ру (Зендая) в сериала „Еуфория“ относно Мади Перез - красавица, на която всички завиждат, знаеща мястото си в обществото, командваща парада в училище и момиче, което винаги върви с високо вдигната глава. Но думите важат с пълна сила и за Алекса Деми, която влиза в ролята на Мади. В нея има нещо уникално, несравнимо и недостижимо. Талант, който трудно се намира в днешно време, особено сред младите актьори. Онова умение да се превърнеш в съвсем различен човек на екрана, коренно противоположен на истинската ти самоличност, и да го изпълниш толкова добре, че да накараш зрителя искрено да те намрази или заобича. 

Определено връхната точка в актьорската кариера на Деми е участието ѝ в „Еуфория“, което ѝ отваря множество врати както в киното, така и в други аспекти от развлекателния бизнес. Така тя стига до първия си договор с Calvin Klein – мечта, която винаги е искала да сбъдне. Описва се като стара душа в младо тяло, защото винаги е харесвала по-класическите и уникални дрехи, които са били носени в миналото. 

„Сега можеш да видиш как няколко знаменитости носят един и същ модел рокля, в което няма нищо лошо, но аз повече си падам по уникалните парчета, които знаеш, че никой няма да повтори“, казва Деми за модния си вкус. 

Алекса Деми

Снимка: Инез ван Ламсверде и Виноод Матадин за Calvin Klein

И какво по-класическо и уникално от дрехите на Calvin Klein, доказали себе си през десетилетията. Новата есенна кампания продължава традицията на марката за устойчивост, елегантност и сексапил, прозиращи в новите модели, които съчетават в себе си класиката на Стария Холивуд с модерното излъчване на нашето време. 

Пред обектива на дуото Инез ван Ламсверде и Виноод Матадин Алекса Деми прави дебюта си за Calvin Klein по начин, по който само Мади Перез може – с предизвикателност, сексапил и много увереност. Независимо дали позира по бельо или облечена, Деми изобщо не прилича на аматьор в модата, а може съвсем спокойно да се прицели във върховете, покорени от Кендъл Дженър, която също е лице на американската марка. 

Облечена в новата линия бельо на CK, Деми успява да съчетае в своето излъчване увереност и чувственост, като в същото време се вижда и онзи игрив поглед, който само тя може да създаде. Актрисата създава сексапилен стил без усилие и неслучайно е избрана за лице на есенната колекция.

Алекса Деми

Снимка: Инез ван Ламсверде и Виноод Матадин за Calvin Klein

Въпреки че е представител на младото поколение, свикнало с бързата мода, Деми всъщност би искала да живее в свят, където устойчивостта и уникалността са на преден план. Тя мечтае за дните, в които звездите са носили единствени по рода си тоалети, които не могат да бъдат видени за втори път върху тялото на някой друг. 

Именно затова Деми е голям колекционер на винтидж мода и превръща този начин на обличане в свой собствен стил. Това е и причината да не се поколебае, когато получава поканата от Calvin Klein да облече техните безвременни и неостаряващи дизайни

„Когато мисля за Calvin Klein, мисля за последователност. Те винаги са били толкова последователни в своята визия и това е нещо, на което се възхищавам, защото, колкото и да обичам промяната, растежа и развитието, мисля, че последователността казва много за намеренията на една марка. Не виждате тази последователност в много търговски марки“, казва Деми. 

Алекса Деми

Снимка: Инез ван Ламсверде и Виноод Матадин за Calvin Klein

И когато говорим за последователност и устойчивост, не можем да не споменем стила деним върху деним, познат още като канадски смокинг. Алекса Деми изглежда великолепно в дънките и дънковото яке на Calvin Klein, комбинирани само с черен сутиен и секси поглед, напомнящ за Мерилин Монро и Шарън Тейт. Нищо чудно, че това е единствената цветна снимка във фотосесията на Деми.

Черно-белите снимки, които се превърнаха в запазена марка на Calvin Klein все пак не могат да скрият изкусителността на младата актриса. Класическата малка черна рокля, дънковото яке с голямото лого CK и предизвикателната минипола са все неща, които присъстват в есенния гардероб на Деми. И тя ги носи с увереност, която вдъхновява не само младите по света. 

Алекса Деми

Снимка: Инез ван Ламсверде и Виноод Матадин за Calvin Klein

Алекса Деми много добре познава света, в който се развива сериалът „Еуфория“, тъй като е имала лек досег с наркотиците и бурния начин на живот. По думите ѝ, у дома е имало твърде много насилие и викове, така че решава да избяга, за да се спаси от токсичната среда. 

Деми описва себе си като „самотница“, която твърде често е попадала под подигравките и обидите на своите съученици. Това обаче по никакъв начин не я демотивира, а напротив – кара я да прави всичко възможно, за да докаже на околния свят, че е по-добра от всички и заслужава мястото си в Лос Анджелис – градът на големите мечти, Холивуд и звездите. 

Алекса Деми

Снимка: Инез ван Ламсверде и Виноод Матадин за Calvin Klein

Пътят по стълбицата на успеха започва още в училище, когато прекарва свободното си време в украсяване на обикновени слънчеви очила с различни бижута. Аксесоарите в крайна сметка стават много популярни в чужбина, като очилата са носени от G-Dragon, Дженифър Лопес, Ники Минаж и Амбър Роуз, както и се появяват в брой на корейския Vogue

Също така Деми започва да пише песни и да проектира костюм за един от първите музикални клипове на Ники Минаж. Имала е желание да стане моден дизайнер, но след като посещава училището за изкуства в Ню Йорк, плановете ѝ се насочват към киното и телевизията. 

Алекса Деми

Снимка: Инез ван Ламсверде и Виноод Матадин за Calvin Klein

„Няма да се извинявам, че съм красива“, казва Мади Перез в „Еуфория“ и смятаме, че тези думи важат с пълна сила както за Алекса Деми, така и за кампанията на Calvin Klein.

Моделите от новата колекция за сезон есен 2023 може да откриете в официалните магазини на марката в Serdika Center и Paradise Center, където до 26.11 ще има и специални предложения от Calvin Klein Jeans.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари