IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мос и дъщеря ѝ Лила заснеха първата си съвместна корица за британския Vogue

20 ноември 2023 10 30

Двете приличат почти на сестри, облечени изцяло в бяло

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейт Мос и нейната дъщеря Лила приличат повече на сестри в белите си тоалети, с които позират за своята първа съвместна корица за британското издание на Vogue. 49-годишният супермодел и 21-годишната ѝ наследница позират за изданието с куп други звезди, участващи в декемврийския брой за 2023 г.

Майката и дъщерята модели вече са се появявали заедно във Vogue, Италия, но това бележи дебюта им на корицата на британската модна библия.

Кейт и Лила носят съвпадащи бели дрехи, включително бели пуловери и широки бели шапки, но позирайки с голи крака за стилната снимка. Косите и на двете блондинки са оформени на леки вълни, докато красивите черти на лицата им са подсилени с меки нотки на грим.

Говорейки за начина на живот на дъщеря си в сравнение с нейния в началото на 20-те си години, Кейт казва пред изданието: „Сега тя е отлетяла от гнездото и си има свое собствено място в центъра на Ню Йорк, но все още е толкова малка в съзнанието ми“.

„Имам чувството, че вече бях живяла доста животи на възрастта на Лила. На нейната възраст бях живяла в чужбина, вече бях имала едно сериозно гадже и преминавах към следващото. В много отношения обаче Лила е много по-зряла, отколкото аз бях на 20 години“, добавя още Кейт.

„Гледайки я как създава кариерата си на модел, ме връща обратно в 90-те години, когато едва започвах, но знам, че нещата ще бъдат различни за нея. Тя разбира, че може да каже „не“, нещо което аз никога не съм правила. Освен това тя е заобиколена от правилните хора – уверих се в това. И нека си признаем, тя е много по-разумна от мен... слава Богу!“, казва още супермоделът.

Предстоящият брой на списанието празнува държавата Великобритания: традиция и революция, представяйки някои от най-завладяващите имена в модата, културата, политиката и обществото.

Други звезди, красящи корицата на Vogue през декември са Джоди Комър, Стормзи, Оливия Колман, Лил Симз и Тилда Суинтън.

На собствената си корица 30-годишният рапър Стормзи също изглежда невероятно добре в поразителна снимка, заснета от Тим Уокър и Адама Джалох. Елегантният Стормзи, който излиза с топ водещата Мая Джама, носи чисто бял костюм и риза. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари