IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Линда Еванджелиста: Отказвам се от срещите, не искам да чувам друг да диша до мен

27 ноември 2023 16 30

Моделката разкрива, че за последно е била с гадже през 2016 година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Линда Еванджелиста не мисли скоро да се завръща към романтичните срещи.

58-годишната супермоделка заяви, че няма интерес към излизането с други хора, докато обсъжда темата за намирането на романтика по време на интервю с The Sunday Times. 

„Не искам повече да спя с друг човек. Не искам да слушам някой как диша“, казва тя. 

Еванджелиста признава, че последният път, в който е имала гадже, е бил през 2016 година преди процедурата ѝ Coolsculpting, която я оставя почти обезобразена. Целта на лечението е да се намали мазнината около лицето, но резултатът при Линда не е това, което се очаква. Вместо това, тя остава трайно деформирана и брутално обезличена, след като се подлага на процедури от август 2015 до февруари 2016 година. 

Моделката е била омъжена за Джералд Мари, бившия шеф на модната агенция Elite Model. Двойката сключи брак през 1987 година, когато тя е на 22, а той на 37 години. Краткият им романс обаче продължава само до 1993 година. 

„Бях напълно заблудена. Изобщо не мислех. Все пак е трябвало да има нещо симпатично у него, заради което да го харесам“, казва Еванджелиста за бившия си съпруг. 

В документалната поредица „Супермоделите“ на Apple TV+, която направи своята премиера през септември тази година, моделката заявява, че Мари я е насилвал физически по време на брака им. Тя заяви, че се е почувствала уверена да говори за случилото се, след като се появиха обвинения в сексуално посегателство и изнасилване срещу бизнесмена. Те бяха направени от дузина жени през 2020 година. 

Адвокатът на Мари, Селин Бекерман, заяви пред медиите, че той отрича всякакви обвинения

Еванджелиста сподели пред Sunday Times, че не е казала на никого за насилието по онова време, защото е била уплашена и не е знаела дали някой ще ѝ повярва. Допълва, че е използвала всеки един спечелен цент от модната си кариера, за да се измъкне от брака си на всяка цена. 

В интервюто си моделката дискутира и майчинството, говорейки за отглеждането на 17-годишния си син Августин Джеймс, когото споделя с бившия си партньор, френският бизнесмен Франсоа-Анри Пино. В момента собственикът на футболния клуб „Рен“ е женен за Салма Хайек, от която има дъщеря Валентина. 

През 2011 година моделката съди Пино за детска издръжка. Тя споделя пред Sunday Times, че връзката ѝ с бащата на сина ѝ, както и със Салма Хайек, вече се е подобрила и тримата поддържат добри отношения, въпреки предишните си проблеми. 

В интервюто Еванджелиста говори и за злощастната процедура Coolsculpting, която я кара да се затвори у дома и да не се вижда с хора в продължение на години. Казва, че вече не вини себе си за негативните резултати, които преди заяви, че са я оставили „перманентно деформирана“ и „брутално обезличена“. Пред Sunday Times моделката казва, че вече не е толкова критична към себе си, след като успява да спечели и делото срещу клиниката, която е направила процедурата.

„Все още ме притеснява отношението на хората към мен, но преди ме притесняваше много повече. Знам, че не съм направила нищо лошо. Но в продължение на много дълго време, си мислех, че аз съм виновната“, казва Еванджелиста.

Допълва, че все още таи срам и съжаление, но се опитва да се отърве от тези чувства. „Няма да позволя на това да провали живота ми. Нямаше да остана заключена у дома, ако знаех, че толкова много хора ще се загрижат за мен“

Модната икона съди клиниката Zeltiq Aesthetics за 50 милиона долара обезщетение, след като твърди, че не е могла да работи заради диагностицирането ѝ с парадоксална адипозна хиперлазия. Рядкото усложнение на разрешената от здравното министерство на САЩ процедура оставя Еванджелиста с издутини по тялото. Делото беше уредено през юли 2022 година. 

„Не се гледам в огледалото. Синът ми понякога ми казва, че имам пъпка на брадичката, но отново не отивам пред огледалото. Животът ми е по-добър по този начин“, казва Еванджелиста. 

Синди Крауфорд, Кристи Търлингтън, Линда Еванджелиста и Наоми Кембъл отново заедно на подиума

Линда Еванджелиста за първи път проговори за отношенията си със Салма Хайек

Линда Еванджелиста сподели сладки снимки на сина си Августин

Това е поредната битка в живота на моделката, която тя успява да спечели. През декември 2018 и юли 2020 година Еванджелиста е диагностицирана с рак на гърдата. За щастие успява да премине успешно през двете лечения. 

В интервюто обяснява, че най-голямата ѝ цел е да остане жива, но не иска да се оплаква. „Когато чуя историите на други хора, разбирам, че нямам право да се оплаквам“, казва тя. 

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари