IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След Марго Роби, нова блондинка очарова феновете – Сидни Суини

20 декември 2023 10 50

Актрисата грейна в секси прозрачна рокля върху бельо в Австралия

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Сидни Суини грейна в прозрачна рокля върху бельо на австралийската премиера на новия си филм Anyone But You. Сексапилната  блондинка  изглеждаше доста шик в пастелножълтия си тоалет.

Сидни показа тази жълта визия, докато вървеше по червения килим на премиерата на романтичната комедия, в която си партнира с Глен Пауъл. Под драпирания прозрачен пастелен тоалет Суини носеше само сутиен.

26-годишната звезда от „Еуфория“ носеше тоалет на Givenchy, а русата ѝ коса падаше на меки вълни.

Това е вторият сутиен, който тя носи през последните дни като един вид горно облекло, след като наскоро носеше черна визия на Philosophy за изява в Ню Йорк.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex (@mindlesssalami)

Звездата от „Белият лотос“ носеше много други главозамайващи тоалети по време на престурнето на „Обичам да те мразя“ (Anyone But You), демонстрирайки всичко – от розово палто в стил Barbiecore до комплект жилетка с пайети и дръзка червена минирокля.

Суини също така  се появи в бляскава рокля на премиерата на филма на 11 декември, позирайки до колегата си Глен в прозрачна сребриста визия, покрита с мъниста.

Актрисата в момента е най-горещата блондинка в Холивуд, измествайки от фокуса дори звездата на „Барби“ – Марго Роби. Сидни, която е сгодена за ресторантьора Джонатан Давино, накара мнозина да мислят, че изживява романс със звездата от Top Gun: Maverick – Глен Пауъл, след като двамата не спираха да флиртуват по време на престурнето на филма си.

Сидни Суини;

Сидни Суини; Снимка: Getty Images

Суини, която рядко носеше годежния си пръстен дори преди слуховете за Пауъл, наскоро каза на ET, че е „толкова заета с работа“, когато беше помолена за актуална информация за планирането на сватбата миналата седмица.

Сидни Суини

Снимка: Getty Images

Част от кариерата ѝ обаче включва работа заедно с Давино, който ѝ помогна да копродуцира „Обичам да те мразя“. „Удивително е да имаш някого, който те аплодира и някого, който напълно подкрепя това, което правиш“, каза тя за годеника си.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари