IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън, Тейлър Суифт, Ема Стоун – най-добре облечените дами на „Златен глобус“

8 януари 2024 12 30

Истински парад на красотата

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Наградният сезон в Холивуд официално започна с церемонията „Златен глобус“ в Лос Анджелис. Това бе и първото събитие, на което актьорите и актрисите имаха възможността да присъстват след началото на стачката си през лятото. По време на протестите нито един от тях нямаше право да промотира свои проекти, да се снима в нови или да стъпва на червен килим.

След дълга пауза от светлината на прожекторите, дамите определено имаха какво да покажат на фотографите в Ел Ей. Голяма част от тях не спечелиха така желаните награди, но пък попаднаха в списъка с най-добре облечени звезди, което е утешително отличие. Селена Гомес дойде без приятеля си Бени Бланко, но пък Джей Ло и Бен Афлек показаха любовта си пред всички. Тейлър Суифт за първи път бе номинирана заради филма си The Eras Tour, а Ема Стоун стартира похода си към поредния „Оскар“ със „Златен глобус“ за най-добра актриса. 

Преди обаче всички награди да бъдат раздадени и да чуем благодарствените речи на победителите, червеният килим в Лос Анджелис посрещна много красиви дами и господа, които си заслужиха място в нашата модна класация. 

Най-добре облечените звезди на „Златен глобус“

Тейлър Суифт

Тейлър Суифт

Снимка: Getty Images

Тейлър Суифт стана известна със своите бляскави сребърни тоалети, но този път заложи на зелен металик от Gucci. Голяма част от феновете ѝ сравниха тоалета със змийска кожа и помислиха, че това е намек за албума ѝ Reputation, който бе написан за всички критици, в частност към Кание Уест и Ким Кардашян. Изпълнителката комбинира роклята със зелени токчета от Christian Louboutin и бижута от De Beers.

Дженифър Лопес

Дженифър Лопес

Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес бе плътно до съпруга си Бен Афлек, който бе поканен като връчващ награда. Въпреки че актьорът бе този, който се бореше за награда тази вечер, съпругата му бе в центъра на вниманието на червения килим. Джей Ло впечатли с уникална розова рокля с обемни ръкави във формата на роза, чийто шлейф се разстилаше далеч зад гърба ѝ. Тоалетът от Nicole + Felicia бе комбиниран с бижута от Maison Boucheron и розов клъч с кристали. Токчетата, които едва се виждаха изпод роклята, бяха на Christian Louboutin

Марго Роби

Марго Роби

Снимка: Getty Images

Като част от филма „Барби“, Роби продължи розовата тематика от лятото. Тя пристигна на червения килим с рокля от Armani Prive, покрита с пайети и допълнена от мрежест шал. Дизайнът е вдъхновен от 50-ата годишнина от създаването на куклата Барби. В допълнение, Роби носеше и бижута от Lorraine Schwartz на стойност 3 милиона долара

Дженифър Анистън

Дженифър Анистън

Снимка: Getty Images

Дженифър Анистън се превърна в най-обсъжданата звезда на вечерта в социалните мрежи и то с основателна причина. Новата ѝ прическа в стил Рейчъл Грийн показа, че звездата не е забравила началото на холивудската си кариера. Тя допълни класическата визия с черна права рокля от Dolce & Gabbana без презрамки и никакви бижута.

Ема Стоун

Ема Стоун

Снимка: Getty Images

Ема Стоун си тръгна от церемонията с награда за най-добра актриса в мюзикъл или комедия за играта си в „Клети създания“. Тя обаче прикова погледите още на червения килим с невероятната си рокля от Louis Vuitton с дълбоко деколте и избродирани цветя. Тя комбинира дизайна с високи бежови сандали на ток и бижута от колекцията на High Jewelry. 

Джулиан Мур

Джулиан Мур

Снимка: Getty Images

Джулиан Мур реши да се слее изцяло с червения килим, обличайки прекрасна червена рокля без презрамки, но с обемна пола. Дизайнът е на Bottega Veneta и бе комбиниран с масивна диамантена огърлица, поставена в центъра на вниманието благодарение на вързаната на ниска опашка коса на Мур. 

Натали Портман

Натали Портман

Снимка: Getty Images

Натали Портман загуби от Ема Стоун, но по нищо не ѝ отстъпи на червения килим. Актрисата от May December облече бродирана рокля на Dior, върху която бяха изрисувани хиляди малки цветя и фиде, бродирани върху тюл. Приказният пейзаж беше комбиниран с обеци и пръстен от DeBeers

Джилиан Андерсън

Джилиан Андерсън

Снимка: Getty Images

Джилиан Андерсън бе една от първите дами, които стъпиха на червения килим, носейки персонализирана рокля от Gabriela Hearst без презрамки в цвят слонова кост и избродирани вагини. Тя допълни визията с бижута от Chopard, които бяха също толкова ослепителни. Относно избора си на детайли върху роклята, Андерсън заяви, че те са напълно подходящи и нарочно избрани заради ролята ѝ в сериала Sex Education. 

Тимъти Шаламе

Тимъти Шаламе

Снимка: Getty Images

Актьорът, който бе номиниран за ролята си във филма „Уонка“, пристигна на събитието с бродирано сако от Celine Homme, комбинирано с класически черни панталони и черни обувки от Chelsea. Шаламе позира самостоятелно на червения килим, но в залата бе придружен от приятелката си Кайли Дженър. 

Селена Гомес

Селена Гомес

Снимка: Getty Images

Още една дама, която съчета тоалета си с килима. Селена Гомес впечатли с асиметрична червена рокля с предизвикателно халтер деколте и черен колан. Дизайнът от Armani бе допълнен от червени кожени токчета с остър връх от Christian Louboutin и диаманти от Bulgari

Дженифър Лорънс

Дженифър Лорънс

Снимка: Getty Images

Дженифър Лорънс избра черна рокля от Dior, която допълни с бижута от Tiffany & Co

Хайди Клум

Хайди Клум

Снимка: Getty Images

Супермоделът се появи с прекрасна червена рокля без презрамки от Sophie Coutureс обемна пола и висока цепка, показваща червените токчета. Всичко това бе комбинирано с бижута от Lorraine Schwartz, включващи бели диамантени обеци и 10-каратови диамантени пръстени. 

Лени Кравиц

Лени Кравиц

Снимка: Getty Images

Рок звездата не изневери на стила си, обличайки изрязано черно сако с черни панталони с широки крачоли и емблематичните за него черни слънчеви очила. Острите черни обувки от Christian Louboutin се показваха изпод дългите крачоли. 

Мерил Стрийп

Мерил Стрийп

Снимка: Getty Images

С 33 номинации срещу името ѝ за всичките си години в Холивуд, Мерил Стрийп блестеше на червения килим. Тя носеше черен тоалет от сако и пола, покрити с бляскави пайети, комбинирани с бяла риза и бижута от Fred Leighton

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари