IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездна суета и блясък на наградите Governors Awards 2024

11 януари 2024 08 30

Кои бяха най-ефектните знаменитости на церемонията в Лос Анджелис?

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Само един ден след раздаването на престижните награди „Златен глобус“ знаменитостите се събраха отново на червения килим в Лос Анджелис, за да отпразнуват Governors Awards за 2024 г. 

Галавечерта се състоя в балната зала ay Dolby в Ovation Hollywood, а на нея присъстваха актуални звезди като Марго Роби, Розамунд Пайк, Ема Стоун, Пенелопе Крус, Флорънс Пю и др.

Една от най-шикозните дами на вечерта беше звездата от „Барби“. Марго Роби се появи в класическа черна рокля с бляскави декорации. Актрисата Флорънс Пю пък присъстваше, облечена в розова рокля, украсена с пеплум (къса ивица плат, която се разкроява от областта на талията към бедрата), която изненада всички.

Впечатление на тези награди направи това, че много известни дами бяха избрали рокли от блестящи материи или тоалети с бляскави детайли. 

А ето и кои бяха най-красивите знаменитости от Governors Awards за 2024 г.:

Флорънс Пю

Флорънс Пю;

Снимка: Getty Images.

Пенелопе Крус

Испанската актриса за пореден път демонстрира своите класа и елегантност. Тя се появи във „вечна“ рокля на червения килим, направена по поръчка от Chanel.

Ема Стоун

Ема Стоун;

Снимка: Getty Images

На тези награди талантливата Ема дойде без съпруга си Дейв Макарти, като само ден по-рано тя му се обясни в любов, докато получаваше своята статуетка „Златен глобус“. И за този повод звездата избра пастелен, но блестящ тоалет в светлорозово.

Емили Блънт

Емили Блънт;

Снимка: Getty Images

За разлика от Златните глобуси, на тези награди британската звезда Емили дойде без съпруга си Джон Красински, но отново изглеждаше сензационно добре в дълга черна рокля с блестящо сребристо деколте. Нейната рокля поразително приличаше на тази на Марго Роби.

Натали Портман

Натали Портман;

Снимка: Getty Images

Натали е пред развод със съпруга си Бенджамин Милепид, но стресът в личния ѝ живот, не личи да се е отразил на външния ѝ вид. Тя се появи във великолепна черна рокля  с цепки в областта на деколтето.

Розамунд Пайк

Розамунд Пайк;

Снимка: Getty Images

Нежната блондинка Розамунд избра ефектна рокля в червено с много дълбоко деколте и без презрамки.

Джулиан Мур

Джулиан Мур;

Снимка: Getty Images

63-годишната холивудска икона Джулиан Мур се представи блестящо в рокля в метално сребристо с дълги ръкави.

Ева Лонгория

Ева Лонгория;

Снимка: Getty Images

На събитието присъстваше и 48-годишната Ева Лонгория, която блестеше в златиста рокля с голямо деколте, като роклята показваше тонизираните ѝ ръце и прилягаше на завидната ѝ физика.

Анджела Басет

65-годишната Анджела удиви с полупрозрачна ослепителна златна рокля със силует на русалка. Нюд роклята от тюл беше стегната на талията със сребърен колан, украсен със скъпоценни камъни.

Клеър Фой

Звездата от „Короната“ беше олицетворение на елегантността в блестяща сребърна рокля с отворени рамене с акценти на ръкавите от тюл.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RODARTE (@rodarte)

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари