IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сбогом, едноцветни тоалети – вижте с какво ще ги заменим

27 януари 2024 18 00

Време е да внесем малко разнообразие в гардероба си

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Въпреки че често изглежда вечно, дори най-перфектното едноцветно облекло невинаги издържа на изпитанието на времето, когато става въпрос за бързия цикъл на тенденциите. Звучи парадоксално, но нека обясним. Докато монохроматичните визии винаги се връщат на мода в крайна сметка, те се нуждаят от известно време, за да си възвърнат сцеплението, тъй като тенденциите бързо се променят. С други думи, те са вечни, когато им се даде време. Като такива, ние не намекваме, че трябва да изхвърлите всичките си неутрални, лесни за комбиниране основни елементи от гардероба, а по-скоро, че трябва да внесете малко забавление и цвят в цялата тази монохромна безвкусност.

И така, ако не монохромен, тогава какъв? Следващото голямо нещо е да замените неутралните едноцветни нюанси на гардероба си с изпъкващи или дори ярки цветни дрехи. Вместо еднообразни тонове, с които не напускаме зоната си на комфорт, в следващите месеци ще видим много цветове – както съвпадащи, така и напълно различни. Подгответе се да видите и неутрални тоалети, разнообразени малко с неочаквани цветови комбинации. Ако сте готови да се откажете от едноцветния живот, ето какво може да направите. 

Как да „оцветите“ гардероба си

С цветни палта

Няма абсолютно никаква нужда да изхвърляте някои от вашите любими и познати неутрални дрехи. Вместо това се стремете да изградите своя нов и подобрен стил около тези основни неща в гардероба ви. Хубавото на нюансите на черното и сивото е, че си отиват с абсолютно всичко. Възползвайте се от това, като добавите ярки цветове с умело подредени слоеве. Яката на синя риза, надничаща отдолу, с яркожълто палто отгоре ще свърши чудесна работа. Така ще запазите външния си вид неутрален и спокоен, но и игриво цветен. 

С открояваща се чанта

Понякога вдъхването на живот в тоалетите ви може да бъде толкова лесно, колкото добавянето на правилните цветове. Обувки, чанти, чорапогащи и изящни бижута са страхотни допълнения, с които да започнете да си разнообразявате живота, докато работите върху разширяването на цветовата си палитра. 

Един надежден начин да внесете цвят в тоалетите си е да изберете ярко оцветена и открояваща се дамска чанта. Ще изглежда умишлено странно и ще излъчва индивидуалност. Мислете за неутрални тоалети и ярки дамски чанти или цветово координирани комплекти, съчетани с допълващи се или противоположни цветове. И не се притеснявайте за комбинирането – несъответствието в модата никога не е било по-прието.

С нещо малко

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda ☁️✨ (@linda.sza)

Ако възнамерявате да се включите в колоритната мода, но не можете да понесете да се разделите с надеждните си неутрални цветове, започнете бавно и преминете към ярки нюанси. Електриковосиньо и горскозелено са идеални за началото на това ново начинание. Изградете основата на вашето облекло с любимите си неутрални цветове и го подсилете със слоеве и аксесоари с различен цвят. Например черно или тъмносиньо се съчетават идеално с всички тонове на синьото – неутрално долнище с цветни маратонки и удобен пуловер може да бъде също толкова готино, колкото всяко ярко облекло.

Шест елегантни палта, които пасват на всичко

Зима 2023 – как да създадем капсулен гардероб

Модни съвети – как да изглеждате стилно в студеното време

С цветен чорапогащник или клин

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kezia Rose Cook (@keziacook)

Цветните чорапогащници и клинове превзеха социалните мрежи, което ни радва изключително много. И тъй като е толкова лесно да се внедри в нашите упорити едноцветни и неутрални гардероби, ние се вълнуваме да видим завръщането на тази цветна тенденция. Хубавото на тези чорапогащи е, че ви позволяват да запазите останалата част от облеклото си семпла и приглушена, оставяйки цялото внимание да е насочено към тях. Те определено вмъкват така желаната и липсваща жизненост в тоалета ви. Може например да изпробвате овърсайз топ и широки рокли в неутрален цвят, комбинирани с червени чорапогащи и цветна чанта. 

Сестрински, а не еднакви цветове

Друк трик за хората, които не искат да се разделят с монохроматичния начин на живот, е да съчетаят сестрински цветове. Както ярките, така и приглушените нюанси, сестринските цветове са толкова в хармония един с друг, че трудно може да сбъркате с тях. Червено и розово, зелено и жълто, синьо и лилаво са идеални примери за това. Точно както бихте изградили монохроматичния си външен вид, изберете само дрехи в сестрински нюанси, за да създадете визуално интересен тоалет, за който никой не може да каже, че изглежда несъответстващ. 

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари