IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Открийте разликите – Рийз Уидърспун и дъщеря ѝ в Париж

26 януари 2024 14 30

Двете дами направиха впечатление по време на Седмицата на модата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Рийз Уидърспун и Ава Филип продължават да доказват силата на ДНК-то си. 

В четвъртък двете дами пристигнаха в Париж за дефилето на Fendi за висша мода и определено показаха как се привлича внимание. Приличайки повече на сестри, отколкото на майка и дъщеря, Рийз и Ава умело позираха пред фотографите, носейки стилни дизайнерски тоалети, които се отличаваха с къса дължина, въпреки хладното време във Франция. 

47-годишната актриса избра изискана черна рокля с висока яка и къса пола, която едвам стигаше до началото на бедрата ѝ. Тя комбинира визия с червена чанта на Fendi, обемни слънчеви очила и черни токчета

Ава, Рийз

Снимка: Getty Images

От своя страна, Ава Филип, която е редовен посетител на Седмицата на модата, избра малко по-цветен тоалет. Тя облече жълто поло, което загащи в бежова пола с висока талия. Целият ансамбъл беше завършен с дълъг сив тренчкот, бели токчета и дамска чанта, подобна на тази на майка ѝ, но в син цвят. Ава последва примера на Рийз и допълни външния си вид с черни слънчеви очила, които обаче бяха значително по-малки от тези на актрисата. 

След като позираха преди началото на дефилето, майка и дъщеря се отправиха към залата, където седяха на първия ред заедно със Зендая. Актрисата, от своя страна, също направи впечатление, носейки рокля, вдъхновена от филма ѝ „Дюн“, съчетана с микробретона, който показа още в началото на седмицата. Приятелката на Том Холанд определено е интересна за снимане, като фотографите я преследваха на всяка крачка. 

Рийз и Ава се появиха на дефилето на Fendi, след като се разходиха заедно по червения килим на наградите „Изборът на критиците“ в средата на януари

Ава, Рийз

Снимка: Getty Images

За специалната семейна вечер двете отново се комбинираха в тоалетите, носейки черни рокли. Актрисата избра дълъг до земята дизайн без презрамки, който се отличаваше с висока цепка и голяма панделка на талията. От своя страна, Филип пък избра по-къса рокля, покрита цялата с метални топчета. Пускайки русите си коси свободно назад, майка и дъщеря бяха почти еднакви.

Рийз Уидърспун: Премахнах енергийните вампири от живота си

Дъщерята на Рийз Уидърспун блесна вместо майка си в Париж

Като две капки вода – Рийз Уидърспун и дъщеря ѝ Ава

Ава обаче не е единственото дете на Рийз, което стъпва под светлината на прожекторите в последно време. На наградите „Златен глобус“ актрисата взе със себе си 20-годишния Дийкън Филип, който също се ражда от брака ѝ с Райън Филип. Това беше първа подобна изява за младежа, който е тръгнал по стъпките на родителите си в актьорското майсторство. 

Рийз, Дийкън

Снимка: Getty Images

Когато бе попитан дали има вечерен час, Дийкън заяви, че следва плътно майка си. „Тя доста обича купоните, така че ще трябва да поддържам нейното темпо“, пошегува се младежът. 

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 месеца )