IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джорджина Родригес демонстрира стегнат корем в новата кампания на GUESS

8 февруари 2024 10 30

Половинката на Кристиано Роналдо показва и нова прическа с бретон

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джорджина Родригес демонстрира пищно, но стегнато тяло в новата кампания на GUESS. Половинката на Кристиано Роналдо, която наскоро навърши 30 години, е модел за модния бранд в кампанията им пролет/лято 2024 г. Любопитна подробност е, че когато среща Роналдо, Родригес работи като продавачка в магазин на Gucci в Мадрид, а днес е „от другата страна“ и се изявява като успешен модел. 

Аржентинско-испанската инфлуенсърка удивлява феновете си със секси извивки в набор от различни комплекти, докато позира за снимките, вдъхновени от 70-те години.

Дългогодишната партньорка на легендарния 39-годишен португалски футболист, която е и биологична майка на двете му най-малки дъщери, демонстрира тънката си талия в дънкова пола с волани с ниска талия, комбинирана с тениска без презрамки. 

В друг кадър Джорджина носи рокля с голямо деколте на цветя и демонстрира безупречните черти на лицето си, гримирани в бронзова палитра. 

На някои кадри косата на Джорджина е прибрана назад в разрошен кок, а на други снимки брюнетката е със спусната коса и небрежен бретон.

Красавицата демонстрира ефектни облекла като блуза на точки, дънков гащеризон, тесни бели дънки с висока талия, миди рокля с шарки в синьо и бяло и др.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GUESS (@guess)

На повечето кадри Джорджина е загатнала апетитните си задни части и пищното си деколте. Въпреки че Кристиано и Джорджина никога не са се женили, двойката споделя 5-годишна дъщеря Алана и 18-месечно бебе Бела.

Джорджина трагично изгуби братчето-близнак на Бела – Ейнджъл, който почина по време на раждането през април 2022 г. Брюнетката също така е доведена майка на трите деца на Роналдо, Кристиано-младши, на 13, и близнаците Матео и Ева, на 6 години, които са родени от сурогатна майка.

Наскоро Джорджина разкри, че е претърпяла три спонтанни аборта преди опустошителната загуба на новородения си син. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GUESS (@guess)

Говорейки в шоуто си в Netflix, тя каза: „Бях много уплашена при всеки ултразвук [преди раждането на нейните близнаци]. Чувствах се много напрегната, защото преди това имах три спонтанни аборта и треперех от страх.“

Джорджина също така обясни, че не е казала веднага на другите си деца, че синът ѝ не е оцелял, а им е казала, че ще се роди по-късно от сестра си. Тя сподели: „Тъй като все още имах корем, им казах, че Ейнджъл ще изчака още малко преди да се роди. Докато Кристиано не им каза, че той е отишъл в рая. Това беше доза реалност.“

Това е втора поява на Джорджина в кампания на Guess, като за първи път тя работи с бранда за есенната кампания на 2023 г. От модната марка казаха, че са я избрали, тъй като тя въплъщава „идеалите на силна чувствена жена“.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари