IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Блейк Лайвли в секси тоалет с принт на жираф и под ръка със сестра си

15 февруари 2024 10 30

В тази стилна визия и компания актрисата присъства на шоуто на Michael Kors

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Блейк Лайвли се появи в убийствен костюм с принт на жираф на последното ревю на Michael Kors есен/зима 2024 г. в рамките на Седмицата на модата в Ню Йорк. 

36-годишната актриса изглеждаше невероятно в стилния си тоалет в кафяво-бяло сако с дълги ръкави, облечено с кафяв топ и подходяща минипола, също с щампа на жираф. Тя също така допълни визията си с подходящи кафяви ботуши на ток и пусна дългата си, чуплива коса, докато показваше блестящи висящи обеци.

Блейк уверено позира за снимки на събитието в компанията на своята полусестра Робин Лайвли, която също изглеждаше прекрасно в черна рокля по тялото. Двете дами позираха усмихнати заедно и бяха сред най-добре облечените на модното шоу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michael Kors (@michaelkors)

В допълнение към Блейк и Робин, други знаменитости, които присъстваха на дефилето бяха Кейти Холмс, Нина Добрев, Бри Ларсън, Келси Балерини, Габриел Юниън и Рейчъл Броснахан. Всички те бяха облечени, за да впечатлят, разбира се, в модни решения на Michael Kors.

Звезди на

Звездни дами на ревюто на Michael Kors; Снимка: Getty Images

Появата на Блейк на събитието на NYFW идва само два дни след като тя влезе в заглавията за присъствието си на Супербоул 2024 с най-добрата си приятелка – Тейлър Суифт. Двете звездни дами аплодираха гаджето на Тейлър, Травис Келси, докато той и тима му „Канзас Сити Чийфс“ победиха „Сан Франциско 49ърс“ на стадион „Алегиант“ в Лас Вегас. Тогава Блейк носеше червен анцуг Adidas и бяло горнище, както и огромно количество златни бижута.

Докато тя се забавляваше страхотно на мача, съпругът на Блейк – канадският актьор Райън Рейнолдс сподели забавна публикация, включваща негова снимка, застанал пред телевизор, на който имаше кадри от трейлъра на новия му филм „Дедпул 3“. „Всички ли са гледали трейлъра на #Deadpool? Освен това някой виждал ли е жена ми?, написа той в поста си в Instagram.

Блейк не се поколеба да отговори с друга забавна публикация, която включваше нейна снимка, застанала на същото място, на което стоеше Райън, със същата снимка на телевизионния екран и отговор. „Скъпи, прибрах се“.

 

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари