IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кая Гербер за възхищението към майка си и съкровената любов с Остин Бътлър

18 февруари 2024 12 00

Изгряващата модна звезда на корицата на списание WSJ

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кая Гербер, дъщерята на Синди Крауфорд и Ранди Гербер, е в светлината на прожекторите от деня на своето раждане. В допълнение към кариерата ѝ на модел, дебютната ѝ роля в Bottoms и титлата ѝ на „интернет библиотекарка“ заради процъфтяващия ѝ литературен клуб, тя също така е непо бебе - термин, от който по никакъв начин не иска да избяга.

„Не мисля, че това е тема, която скоро ще изчезне, така че достигнах точката на приемане“, казва 22-годишната дама относно своите звездни корени. Кая застава на корицата на списание WSJ за модното издание за пролет 2024. 

„Лично аз съм много наясно относно прекрасните неща, които името ми е свършило за мен, и никога няма да кажа нещо негативно за него, защото това е самата истина“, допълва моделката. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

Въпреки негативните коментари относно непо бебетата – термин, описващ децата на известните личности – Кая се чувства огромна късметлийка, че може да се обърне за съвет и насоки към майка си Синди Крауфорд и баща си Ранди Гербер. 

„Хубавото е, че мога да попитам родителите си за съвети относно кариерата, развитието на бизнес. Това е много рядко срещано – да имаш родители, които са в същата индустрия като теб, на чийто съвет можеш да разчиташ“, казва Гербер. 

Макар да израства с известността на родителите си, Кая все още е възхитена от тях и силата, която имат в собствените си полета на развитие. Това важи особено много за майка ѝ, Синди Крауфорд, която е една от създателките на термина „супермодел“ през 90-те години. Съвсем наскоро излезе и поредица по Apple TV+, The Supermodels, където Крауфорд си партнира с колежките си Наоми Кембъл, Кристи Търлингтън и Линда Еванджелиста

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

Гербер признава, че е изгледала всички епизоди на един дъх и е била още по-възхитена и впечатлена от силата и влиянието, което майка ѝ е имала по онова време. 

„Казах ѝ, че не съм подозирала такова нещо. Знаех, че са модни икони, но не го разбирах, когато бях по-малка. Това, което тя направи с кариерата си, не е много лесно за следване“, казва още Кая. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

По време на галавечеря през ноември, където Гербер присъства заедно с майка си, тя каза, че двете са създали много силна връзка и приятелство извън типичната атмосфера майка-дъщеря. По думите ѝ, това е превърнало комуникацията помежду им в много по-забавно преживяване. 

Любовта им е жива – Остин Бътлър подкрепи Кая Гербер в Париж

Красивият ген – Кая Гербер е копие на майка си Синди Крауфорд

Одобрен от мама и татко: Остин Бътлър се разбира чудесно с родителите на Кая Гербер

Въпреки огромното си присъствие в социалните мрежи, Кая предпочита да държи личния си живот далеч от очите на околните. Казва, че е чувствителна на тази тема и дори няма приложения за Фейсбук, Инстаграм и Туитър на телефона си. 

Кая Гербер

Снимка: БГНЕС

Това пазене от хорските погледи важи с пълна сила и за връзката ѝ с Остин Бътлър. Двамата са заедно от декември 2021 година, но все още нямат общи снимки в социалните си профили. Въпреки това, те направиха светския си дебют по време на Оскарите през 2022 година

„Честно казано, толкова малко неща в живота ми са лични, така че се опитвам да държа този аспект възможно най-съкровен“, споделя Кая за връзката си. 

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари