IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм създаде рокля с над 300 ръчно зашити цветя

10 май 2024 08 30

Тя облече актрисата Фийби Динивър за тазгодишната Met Gala

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Виктория Бекъм може и да не присъства на Met Gala на 6 май, но беше сред гостите духом, благодарение на свой дизайн.

В понеделник 29-годишната актриса Фийби Динивър се разходи по червения килим пред стълбите на музея „Метрополитън“ в Ню Йорк в красива рокля, изработена от ателието на бившата спайска. Това е първият път, когато някой избира дизайн на Бекъм за най-важната вечер в модната индустрия.

Тазгодишната тема бе „Спящи красавици: Пробуждане на модата“ и Бекъм определено успя да я обхване, създавайки страхотна розова копринена рокля, която включваше ръчно зашити цветя и дълъг шлейф. Дизайнерката сподели малко повече за визията в своя профил в Instagram, споделяйки няколко снимки на Динивър, която гордо позира пред фотографите в Ню Йорк.

„В чест на тазгодишната тема, ефирният силует беше ръчно изработен от архивна дантела и украсен с над 300 цветя с дантелени апликации, ръчно изрязани и ръчно пришити върху основа от тюл“, започна Виктория своята публикация. Тя също така сподели клип и още няколко снимки на Динивър в своята история в Instagram.

Тази година дрескодът беше „Градината на времето“, вдъхновен от разказ на Дж. Дж. Балард. „Това е нещо като приказка. Има прекрасна пътечка от цветя, която преминава през цялата рокля... Много е ефирно“, каза актрисата за роклята си пред Vogue. Тя допълни, че се вълнува от факта, че най-накрая носи нещо цветно, защото определено е новост за нея, тъй като предпочита да се облича в по-невзрачни и тъмни цветове.

„10-годишната Аз никога не би предполагала, че подобно нещо ще ѝ се случи“, казва още Динивър, чийто първи концерт е бил именно на Spice Girls.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PD ? (@phoebedynevor)

Говорейки пред списание Vogue, Виктория Бекъм сподели, че с екипа ѝ са решили да използват архивна дантела, тъй като са го сметнали за романтично да се завърнат към миналото и да го съживят. „Точно като една спяща красавица“, допълва дизайнерката.

„Фийби е много красива, талантлива млада дама и много исках да създам дизайн, който да ѝ пасва – да бъде почти като нейно продължение. Дори ръчно нарисувахме цветята, за да паснат на цвета на кожата ѝ“, казва още Бекъм.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PD ? (@phoebedynevor)

Денивър направи дебюта си на Met Gala през 2022 година, когато носеше черна копринена рокля от Louis Vuitton. Тогава тя сподели, че не изпитва безпокойство или нервност от стъпването си за първи път на червения килим пред „Метрополитън“.

„Забавното нещо, когато отиваш някъде за първи път, е, че не знаеш какво да очакваш. Толкова много неща се случват, виждаш страшно много известни хора да се разхождат покрай теб, че напълно забравяш за себе си и просто ги гледаш“, казва още актрисата.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

няма ( преди 3 дни )
Това е невзрачно -аматьорско изпълнение ! Незабележимо се веят парцалчета -липса на лукс и класа ??? Защо ,казват че камъкът си тежи на мястото -можете да разберете тук ! Жабите да си знаят ......
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
:/ ( преди 1 седмица )
Предполага се, че са зашити ръчно, а не крачно все пак :/ Роклята е много красива. :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар