IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл в Нигерия - с колието на принцеса Даяна и стара рокля

13 май 2024 12 30

Модният поход на херцогинята на Съсекс беше истинска наслада за очите

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Меган Маркъл и принц Хари избраха Нигерия за първото си международно пътуване за годината и определено не пестиха сили и усилия, особено що се отнася до модните избори

По стечение на обстоятелствата, Маркъл трябваше да бъде далеч от Лилибет и Арчи на американския Ден на майката, но това не й попречи да почете децата си. За прием в африканската държава на 12 май херцогинята заложи на винтидж рокля от личния си гардероб, която е носила и на друго значимо събитие. Меган се облече в същата жълта ефирна рокля, която носеше за първия рожден ден на сина си Арчи през 2020 година. Момченцето вече е на 5 години, като отбеляза поредната си обиколка около слънцето на 6 май, само дни преди родителите му да заминат за Нигерия. 

Тоалетът от Carolina Herrera е носен от Меган и по време на бременността й с Арчи, както и за фотосесията, в която тя обяви, че очаква и второто си дете от принц Хари - принцеса Лилибет Даяна. 

Събитието в Нигерия беше организирано в най-големия град Лагос, а негов домакин бе губернатора на града, Бабаджиде Санво-Олу, заедно с началник щаба на отбраната на страната, генерал Кристофър Гуабин Муса, който бе инициатор на посещението на Меган и Хари. При пристигането си херцогинята на Съсекс получи шал като подарък от съпругата на губернатора. 

По време на визитата си в резиденцията на губерантора, Меган и Хари обсъдиха със своите домакини теми като психичното здраве, игрите Invictus и значението на кралското посещение в страната. 

"За принц Хари това посещение бе много интересно и информативно. Той видя много и все още осъзнава всичко, което преживя. Едно от нещата, които се надяваме да остане запечатано в ума му, е разнообразието и колко огромна е страната ни и как продължаваме да гарантираме, че живеем заедно в мир и хармония", каза Санво-Олу. Той допълни, че отправя покана към двойката за повторна визита. 

Това бе първо пътуване за Меган и Хари до африканската държава, като през 2022 година херцогинята научи, че е на 42% нигерийка след направен генеалогичен тест. 

По време на първия си ден в Нигерия бившата актриса посети академия в столицата Абуджа, където поговори с ученици и им каза, че се вижда във всеки един от тях. 

"Знаете, че всеки един от нас има история. Всички имаме собствени истории. И няма срам в нито една от тях. Дори в най-трудните и най-тъмните дни, всичко се базира на силата ви", каза Меган. Тя допълни, че учителите виждат тази сила, както и самата тя. 

За посещението си в училището Меган се появи с прасковена копринена макси рокля с гол гръб и високо деколте от Heidi Merrick. Интересното е, че тоалетът носи името "Уиндзор", карайки някои фенове да си помислят, че Маркъл се е опитала да хвърли сянка върху кралското семейство, което напусна с принц Хари през 2020 година. 

Домът Уиндзор е името на модерното кралско семейство, прието през 1917 година от крал Джордж V, за да замени историческото Сакс-Кобург-Гота на фона на антигерманските чувства в Обединеното кралство след Първата световна война. Според кралския сайт, Уинзор остава фамилното име на сегашното кралско семейство, въпреки че онези, които са близки по права линия на наследняване, не го използват като свое. 

Меган допълни роклята "Уиндзор" с вързана назад коса, златни обеци и златен часовник. 

Малко по-късно вечерта кралската двойка се присъедини на специлна вечеря за военните семейство и вдовици в Абуджа. Събитието също така празнуваше и специален повод, а именно откриването на рехабилитационен център. 

За вечерта Меган и Хари се допълниха в избора си на тоалети. Тя носеше бяла ленена рокля без презрамки от St. Angi, докато принцът заложи на кремав ленен костюм

Церемонията започна с химна на Великобритания, за който Меган и Хари се изправиха на крака и застанаха мирно в знак на уважение. След това последва и химна на Нигерия, последван от музикално шоу от енергични танцьори и барабанисти. Херцозите бяха зарадвани и с няколко местни подаръка, които приеха с благодарност и усмивка. 

Малко по-късно стана ясно, че Маркъл е носила и сантиментално колие, подарено й от Хари. Оказва се, че тя добавила към визията си деликатен диаматен кръст, който в миналото е принадлежал на принцеса Даяна. 

Модният поход на Меган обаче не спря дотук. 

За последния си ден в Нигерия тя пътува с принц Хари от Абуджа до Лагос, където бяха посрещнати подобаващо на летището с местен танц. Херцогинята избра бяла риза от Carolina Herrera, която комбинира с традиционна нигерийска пола, подарена й по време на визитата в столицата. 

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари