IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бебешкосиньо, млечножълто – седемте популярни цвята за лятото

19 май 2024 13 30

Какви дрехи и аксесоари ще носим през следващия сезон

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Докато лятното облекло често се отклонява към по-меката, по-неутрална страна благодарение на основни елементи като ленени панталони, чанти от рафия и бели макси рокли, няма нищо като ярък цвят, който да съживи облеклото. Постепенно станах все по-голям привърженик на смесването и съчетаването на сезонните тонове почти толкова, колкото смесването на металик нюансите. Лятото е чудесно време за експериментиране с личното усещане за стил. Ако и вие сте готови да излезете от зоната си на комфорт, считайте това за знак да се разделите с неутралните цветове в гардероба си.

През последните няколко седмици забелязвам все повече и повече дрехи в нюанси, които не са за изпускане, а именно огненочервено, наситена фуксия и неоновозелено. Докато те се появяват в социалните мрежи в профилите на известни инфлуенсъри, може да ги видите и на дефилетата от Париж до Милано.

По-долу сме събрали седем от най-ярките и добри цветови тенденции, които да носите това лято, а и след това. Смесете и комбинирайте основните артикули в гардероба си с тези очарователни находки.

Седем модерни цвята за лятото

Млечножълто

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monikh (@monikh)

Този нюанс е един от основните на тазгодишното лято. Меко и масленожълто се появяват навсякъде, като мръснобелият, кремав цвят присъства под формата на ленени панталони, копринени рокли и очарователни аксесоари, които привличат окото.

Огненочервено

Колкото и класически цвят да е, червеното никога няма да излезе от мода. Сега, когато топлината навън се повишава, този огнен нюанс увеличава и славата си. Съчетайте го с неутрален тон, за да го направите още по-ярък – червената пола винаги е приятен избор за официални и неофициални събития.

Бяло лято

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marisa Kay (@itsmarisa_kay)

Няма нищо по-хубаво от прохладно лятно облекло, особено в чистобяло. Докато класическият оттенък вече е основен за топлото време, новооткритото му възраждане сред модната тълпа с едноцветни визии е доказателство за огромната му сила. Изберете нюанси с подобни тонове, за да постигнете още по-бяло излъчване.

Розова фантазия

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Mory (@tamaramory)

Розовото прави всичко по-добро. Миналото лято Барби превзе модата, но тази година всичко се насочва към по-наситени малинови и фуксия тонове за своите ярки, красиви тоалети. Добавете оттенък лилаво или червено, за да завършите външния си вид в същата цветова категория, без да изглеждате прекалено плодови.

Бебешкосиньо

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julie (@leasy_inparis)

Никога не подценявайте едно светлосиньо облекло, което да добавите към репертоара си от тоалети това лято. Ако все още не притежавате този универсален нюанс, това е вашият знак да си купите свежи дънки или шикозна риза.

Сива буря

Въпреки че ненатрапчивото сиво е любимец на модните ентусиасти от дълго време насам, то изглежда още по-актуално сега, когато елегантното обличане е по-предпочитано от всякога. Изберете различни нюанси, за да добавите обемен ефект към външния вид за топлото време.

Жълто-зелено

Не съвсем зелен и не съвсем жълт, този нюанс превзе сърцата и умовете на модните критици през последните няколко месеца. Видяхме го дори в колекцията за пролет/лято на Виктория Бекъм. Ако искате да направите изявление, не може да сбъркате с този безупречен готин цвят.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари