IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятото на Calvin Klein – модерно, чувствено и семпло

13 юни 2024 19 30

Дрехи, които никога не остаряват

Снимка: Calvin Klein

Снимка: Calvin Klein

Ако някой ви каже, че Коледа е най-прекрасното време от годината, очевидно никога не се е забавлявал подобаващо през лятото. На прага на най-обичания сезон от всички, е време да помислим не само за мечтаната почивка, но и за това, което ще носим на нея. Като една класическа дама, гардеробът ми е пълен с множество артикули, които обаче всяка година искам да сменя, защото ми се струват стари и извън сегашната мода.

Има обаче едно нещо, което никога не искам и няма да поискам да сменя, а именно денимът на Calvin Klein. Класиката винаги е била на почит в моя стил, защото ми служи вярно както през годините на зараждащи се странни тенденции, така и през тези, в които старите модни течения се завръщат с пълна сила. Още повече се насочих към този начин на обличане, когато разбрах колко важно е съставянето на капсулен гардероб, с който не само си осигурявам безвременна мода, но и помагам за опазването на околната среда.

Calvin Klein

Снимка: Calvin Klein

Като дете на 90-те години съм преминала през множество тенденции – някои от тях въобще не искам да виждам, но други приветствам с отворени обятия. Това, което може да намерите в гардероба ми са по-минималистични стилове, подходящи за всякакви поводи и лесно адаптиращи се към различните обувки и връхни дрехи, които притежавам. Аз съм от хората, които сутрин обичат да рискуват спокойствието си за още малко сън, след което по най-бързия начин се оправям за работа. Чрез класически дънкови силуети и по-изчистени визии, създаването на перфектния тоалет е много по-лесно и идеално пасва на начина ми на живот.

Затова и Calvin Klein са една от предпочитаните марки в гардероба ми. А новата им колекция за пролет-лято 2024 може съвсем спокойно да се нареди в челните позиции на моя моден списък. Тук философията е „по-малкото всъщност е повече“, демонстрирайки царството на минимализма, изчистените силуети и естествен стил, които заедно сформират емблематичното ДНК на модната къща.

Като водеща марка от 90-те до наши дни, Calvin Klein успява тази година да създаде чувствени визии, пречупени през модерната призма, правейки ги подходящи както за децата на миналото, като мен, така и за новото поколение. В новата колекция класиката среща комфорта по най-добрия начин, за да покаже, че старото всъщност невинаги е лошо. Рециклираните материи взимат превес, като им е осигурен нов живот чрез преплитането в нови нюанси и модели.

Calvin Klein

Снимка: Calvin Klein

И когато говорим за Calvin Klein, няма как да пропуснем емблематичния деним. Материята, която марката превръща в свое второ име, отново е на преден план и през 2024 година. През лятото дънките са с по-широка и права кройка, но успокояващият син цвят не се е променил. Изчистената естетика и елегантното прилепване към всяка форма на тялото създават усещане за комфорт без излишен шум, прекалена натруфеност или огромни лога.

Деним материята обаче не се ограничава само до дънките. В колекцията на Calvin Klein попадат изискани модели като дънково елече за горещите дни, когато искате да покажете повече от тялото си на слънце, но все пак търсите начин да изглеждате елегантно. Може да съставите една от класическите за последните години визии, а именно „канадски смокинг“, съчетавайки горна и долна деним част.

Calvin Klein

Снимка: Calvin Klein

Късите дънкови панталони пък ви осигуряват необходимата свежест и допълнителна възможност да усетите онзи мечтан морски бриз още в първите дни от ваканцията си. Благодарение на адаптивността на материята, може да съчетаете дрехата с абсолютно всичко – от потник и къса риза до бяла тениска на Calvin Klein и дори къс топ.

Ако пък не сте почитатели на денима, което няма как да повярваме, от марката имат нещо и за вас. Оформянето на монохроматичен светъл тоалет от пола и риза е елегантността, от която се нуждаете. Тук може да добавите аксесоарите на Calvin Klein, които идеално се вписват в минималистичната тема на цялостната колекция. Цветовата гама тук е монохромна, улеснявайки ви при съставянето на визия за всеки повод.

Calvin Klein

Снимка: Calvin Klein

Лятото е идеалното време да експериментирате със стила си, показвайки повече от своята идентичност и характер. Класиките винаги ще са на мода, а Calvin Klein са емблема на деним облеклото, с което никога няма да сбъркате. Изберете измежду множеството нови артикули на марката, за да си създадете един незабравим и стилен летен сезон.

Колекцията на Calvin Klein за сезон пролет 2024 е налична в магазините на Calvin Klein Jeans в Serdika Center и Paradise Center.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари