IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейсън Момоа: хавайската мокра женска мечта

5 май 2011 12 00

Запознайте се с умопомрачаващия нов Конан

Снимка: Perfectpeople

Снимка: Perfectpeople

Джейсън Момоа вече е присъствал в материалите (и мислите) на Tialoto, но за мъж като него, винаги трябва още!

Решихме за пореден път да обърнем поглед към това хавайско съкровище по повод последния му филм, римейкът на „Конан Варванина", който Джейсън снима в България и който се очертава като големият му шанс да изгрее и заблести в цялата си прелест на небосклона, редом до големите холивудски звезди.

И така, без много да разтакаваме, нека ви го представим... И се дръжте прилично!

Джоузеф Джейсън Намакаеха Момоа е роден на 1 август 1979 г. на остров Хонолулу, щата Хавай.

Уникалният му външен вид е резултат от смесването на гените на баща му, който е чист хаваец (по-точно самоанец) и майка му, в чиито вени едновременно тече германска, ирландска и малко индианска кръв.

През 1998 г., след кратък и не много успешен престой в Холивуд, Момоа се завръща в Хавай, където го забелязва интернационалния дизайнер Takeo и започва да го промотира като модел.

Година по-късно, Джейсън печели хавайския конкурс Модел на годината и става водещ на риалитито "Мис Тийн Хавай".

Той взима участия в кампаниите на няколко големи модни лейбъла, но става истински популярен, когато решава да се пробва и на екран и първо се появява в сериала „Спасители на плажа", а после печели и ролята на Ронън Декс в сериала „Старгейт Атлантис".

След приключването на снимките на 4 сезон на сериала, Джейсън решава да отреже растите си, защото били прекалено тежки и му причинявали главоболие. Това му донася друг вид главоболия – такива с продуцентите, които не се съгласяват с промяната и го карат да си сложи изкуствени.

След края на „Старгейт Атлантис", Джейсън се появява в още няколко епизодични роли, но големият му шанс идва чак сега – когато получава главната роля в „Конан".

Ще пожъне ли успех филмът и умопомрачаващо красивият хаваец – е, ще разберем тепърва.

А сега бързо в галерията, където ви очаква нещо много повече от удоволствие!

Автор - снимка

КоментариКоментари