IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Когато Карл Лагерфелд е капитан на кораба...

10 май 2011 12 11

Всичко блести и сияе

Снимка: GettyImages/ Guliver

Снимка: GettyImages/ Guliver

Карл Лагерфелд е Карл Лагерфелд. Модният гений не може да бъде описан по-добре с каквито и да е други думи, освен със собственото си име.

Под прицел днес е поредната средиземноморска приказка, която той написа, по-скоро нарисува и уши, за Chanel.

От Сен Тропе, където се състоя най-дългоочакваното и ухажвано модно пролетно събитие миналата година, Карл прехвърли цялата си шумна работилница в Антиб, или "другата страна на Рая".

Изборът му не е случаен и по неговите собствени думи, отлично отразява идеята на колекцията му, така, както миналогодишната идеално пасваше на лекото настроение на Сен Тропе.

Стела Тенант, Кристен Макменами, Бианка Балти, Аби Лий, Фрея Беха Ериксен, Лили Доналдсън и Наташа Поли, както и много други супер известни модели, се разходиха по подиума, издигнат пред един от най-скъпите хотели не само на Френската ривиера, ами и в света - Hotel du Cap.

Но и това не е всичко. Дизайнерът буквално резервира цялата бляскава сграда още преди година, като в нея настани известните си гости, разположили се на първата редица.

Но и това не е всичко! Диктаторът окичи момичетата и момчетата си с истински диаманти и перли, действие, което вдигна "цената" на събитието стократно.

Колекцията...

Много модни критици веднага забелязаха как й липсва онази съсредоточеност и цялост, характерна за Chanel. Липсва и усещането за лято и чувствеността, които бяха силно осезаеми в Сен Тропе.

В Антиб просто ухае на скъпо, много скъпо...

Разгледайте кадри от ревюто в галерията, като след броени минути ще разберете кои звезди присъстваха и как бяха облечени.

Автор на статията:
Милена Димитрова

КоментариКоментари