IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Palmers намери жените-цветя

12 май 2011 07 21

Красивите жени от конкурса ще бъдат това лято рекламната кампания на марката с най-дългата история в областта на бельото

Снимка: Palmers

Снимка: Palmers

В продължение на международната кампания на австрийския концерн Палмърс, Палмърс- България стана част от конкурса, който търси Жената – звезда.

В началото на пролетта Палмърс стартира национална кампания, посветена на красотата на българската жена.

Конкурсът бе под мотото „Palmers търси три щастливи жени": истински, естествени, индивидуални, интересни. Жени, които живеят живота си и му се наслаждават всеки миг.

Жени, които носят щастието в себе си! В кампанията, която бе осъществена на територията

на цяла България се показва, че красотата няма възраст и всякакви жени, от всякаква възраст, могат да станат звезди.

Удовлетвореността от живота, щастието, духовността на човека и харизмата правят жените красиви. В едномесечния конкурс бяха получени над 700 фотографии от цяла България.

Не бе лесно на журито да избере 78-те финалистки, които облечени в продуктите на Палмърс заснеха фотосесия с известния фотограф Енчо Найденов в магазина на марката в Сердика Център.

Красотата не е въпрос на идеалните пропорции, а на прекрасна вътрешна харизма. Ето защо в този конкурс Palmers влага всичките 97 години страст към бельото и помага на клиентките си да осъществят своите мечти. Стремежът е с помощта на продуктите Palmers да се подчертае оптимално тяхното индивидуално излъчване.

„На всички наши клиентки, които повече от 14 години ни се доверяват, благодарим, както и на всички участнички, които ни направиха част от своя свят и своите най-съкровени и щастливи моменти от живота.", сподели Теодора Тодорова, мениджър „Връзки с обществеността" на MDL Ltd.

„Журито бе изненадано от това, колко много красиви жени се включиха и взехме много трудно окончателното решение за 78 жени, които да се явят на днешния кастинг. Изборът на 10 финалистки ще бъде бъде истинско предизвикателство за нас, защото всяка една от тях би могла да бъде победителка в конкурса. Но тъй като това е конкурс все пак трябва да има финалист.", каза Енчо Найденов, официалният фотограф на конкурса.

Красивите жени от конкурса ще бъдат това лято рекламната кампания на марката с най-дългата история в областта на бельо в Европа.

На 20 май ще бъдат обявени 10-те финалистки на интернет страниците mdl.bg.

Автор - снимка

КоментариКоментари