Кендъл Дженър позира за две лъскави корици на септемврийския брой на Teen Vogue. Красивата брюнетка вече започва да добива статут на топмодел, въпреки че влезе в света на модната индустрия преди по-малко от година.

Все пак Кендъл е част от най-известния риалити клан в Щатите, а именно Кардашян-Дженър, което според много хора ѝ дава предимство по отношение на популярността, защото е позната тв персона вече десетина години.

Въпреки това, в интервю за списание LOVE тя разкри наскоро, че е мислела да смени фамилията си, за да не ѝ пречи на модната кариера. 

18-годишната хубавица сподели: "Дизайнерите не искаха да ме взимат в ревютата си, защото според тях бях твърде известна. Други смятат, че за мен е по-лесно да си намеря работа, защото съм известна. Всъщност славата е недостатък в модния бизнес."

Още по темата


В сесията за Teen Vogue по-малката сестра на Ким Кардашян е снимана от фотографката Ема Съмъртън в дрехи на Marc Jacobs, Diesel и др. Като цяло визията на Кендъл - тъмни очи, дебели вежди и гъста черна коса е запазена марка за нейните сестри Ким, Клое, Кортни и Кайли и за майка им Крис Дженър.

Но това не пречи на гримьорите, фризьорите и стилистите на изданието да променят външния ѝ вид до неузнаваемост.

"Всъщност днес ме изрусиха отново. Това е за шести път от февруари насам! Може би трябва да започна да отказвам в някакъв момент, защото косата ми ще окапе. Явно такъв е животът на един работещ модел", казва тя в интервюто за изданието.

Вижте снимките на Кендъл за изданието в галерията ни!