IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дизайнерските лакове за лятото

13 август 2014 06 20

Последните предложения на дизайнерите и модните къщи за нашите нокти

Снимка: www.thecitizensoffashion.com

Снимка: www.thecitizensoffashion.com

Когато модата среща козметичната индустрия, безспорно единствените печеливши са потребителите.

Като специално допълнение към актуалните колекции силуети за пролет-лято 2014, дизайнерите отправят красива покана за пътешествие в света на модата със своите козметични линии.

Напълно съвпадащи с тенденциите за сезона, лаковете за нокти завършват концептуално цялостната визия. Съобразени с разнообразието на вкусове и предпочитания, дизайнерските козметични изделия за нокти носят иконичния почерк на своите създатели, предавайки го умело на своите притежатели.

Дизайнерът, прочул се с превърналите се в исторически обувки с висок ток и изкусително ярко-червени подметки – Christian Louboutin, умело ги превръща в лак за нокти.

Опаковката е тематично решена в преливащи червено-черни нюанси, а самият цвят е същият като на обувките.

Съставките на лака за нокти съдържат специална UV защита и създават „мокър ефект“ след нанасяне. Дебютното представяне на лака за нокти е придружено със специално видео, дело на Дейвид Линч, което ще се излъчва на официалната страница на дизайнера.

Към дизайнерските лакове за нокти за пролет-лято 2014 се присъединява и дизайнерът Марк Джейкъбс. Общо 22 нюанса съдържа най-новата колекция лакове за нокти, част от последната козметична линия.

Разнообразието от цветове е издържано в значително по-тъмни нюанси и съставни цветове – от беж, тъмно кафяво и черно до червено, циклама и бяло.

Лаковете са съобразени с цветната палитра от последната колекция на дизайнера, и респективно, основен акцент е поставен върху цветове „хамелеон“, с основа от зелено, черно и лилаво.

Сред дизайнерите и модните къщи, създали лак за нокти за пролет-лято 2014 се присъединяват и от Proenza Schouler със своята колаборация с Mac.

Разнообразието от цветове е сведено само до 4, но за сметка на това са грижливо подбрани да отговарят на най-често използваните и желани цветове.

Класическото червено, матово черно, беж и лилаво са опаковани в прозрачно стъкло, брандирано с логото на марките и преливащи хамелеонови капачки.

Пълните колекции с дизайнерски лакове за нокти можете да разгледате в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

... ( преди 9 години )
ne polzvam izkustveni kozmetiki, samo zablujdavat , Kakvoto imam estestveno , gledam da e otkroveno i v 4ista forma . taka niama opasnost posle da ima izlagani
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )