IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наесен с песен

19 август 2014 09 40

Последните предложения при раниците за сезона

Снимка: www.luisaviaroma.com

Снимка: www.luisaviaroma.com

След завръщането ни от безгрижните летни почивни дни, неимоверно идва време за работа и училище.

Многобройните ангажименти, които като че се увеличават с всеки един ден, безспорно изискват по-добра работна „екипировка“. Дори и отдавна да сте завършили гимназия, раницата винаги намира своето приложение в напрегнатото ни ежедневие.

Най-практичният сред моделите чанти не позволява особени интерпретации и изменения в основната форма, но за сметка на това се явява като бяло платно, чакащо да материализира новите идеи на дизайнерите.

Този сезон, марките доказват, че са способни да превърнат възможно най-спортния модел чанта в истинско произведение на изкуството.

Креативността на Moschino и невъзможният-да-се-сгреши закачлив почерк предизвикват усмивки на нашите лица с анималистичен принт на... крава. Задължителното за марката брандиране е извършено чрез масивни метални букви, поставени върху дръжките на раницата и изписващи наименованието на модната къща в златно.

Монохромната комбинация е изработена в различни по размери черни „петна“, поставени върху бяла основа и дръзко открояват златните букви.

Практичната страна на дизайна извеждат на преден план от Manish Arora със своя многоцветен модел. Раницата е изработена от непромокаема материя, която позволява запазването на суха вътрешност дори и през най-поройния дъжд.

За да запази и своя притежател сух, моделът е с вградена качулка, поставена така, че да бъде максимално удобна за достигане и изваждане.

Висшата мода среща спортно-елегантния стил в моделите на Karl Lagerfeld и Stella McCartney.

Раниците са решени в класическите, съответно, черно и бяло в ромбовидни форми. Основни акценти са поставени с масивни метални детайли, които креативният директор на Chanel е поставил с катарами, а дизайнерката – със сложни плетеници при циповете.

Класическата спортна страна на раниците представят от Converse. Моделите разчитат основно на бохемските многоцветни принтове и асиметрично поставени ципове.

Есенните предложения може да разгледате в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )