IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Оливия Палермо в колаборация с Aquazzura

2 септември 2014 09 09

Модната икона като дизайнер на обувки

Снимка: Olivia Palermo

Снимка: Olivia Palermo

Италианската марка и модната икона обединяват своите усилия, създавайки специална капсулна колекция обувки.

Дизайнерът, основател и креативен директор на Aquazzura, Едгардо Осорио, съчетава иконични модели от архивите с любимите обувки в гардероба на Оливия Палермо.

Американската модна икона и актриса черпи своето вдъхновение от най-запомнящите се аксесоари, сред които старинна викторианска огърлица, чиито кристали използва за специална инкрустация върху сандали.

Капсулната колекция обувки за есен-зима 2014 съдържа общо 6 модела, които своеобразно обобщават най-необходимите обувки, които всяка жена трябва да притежава, и които задоволяват и най-претенциозния и изискан вкус.

От велурени боти и кожени сандали с ефект на метален блясък, през прецизно поставена дантела върху гладиаторски модел, обувки на висок ток в змийски принт и велур, до иконичните за Aquazzura боти в кашмирена кожа.

„Оливия и аз имаме много сходно виждане за обувките. Тя е истинска икона на стила и има невероятни знания за обувките и аксесоарите. Искахме да създадем капсулна колекция на стиловете, от които всяка жена има нужда в своя гардероб, интерпретирани чрез естетиката на Awuazzura и видени през погледа на Оливия“, сподели Едгардо Осорио.


Специалната колекция обувки за есен-зима 2014, дело на съвместната колаборация между Оливия Палермо и Aquazzura ще бъде достъпна за продажба през септември 2014 в общо 12 избрани бутици из целия свят.

За тези, които нямат щастието да са близо до някои от избраните локации, моделите ще могат да се поръчат и онлайн на www.net-a-porter.com

Всички модели в колекцията, както и пълната рекламна кампания, можете да видите в галерията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари