IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елегантната феерия на есента

6 октомври 2014 05 15

Новата кампания на Guess By Marciano за есен-зима 2014

Снимка: Guess by Marciano

Снимка: Guess by Marciano

Блясъкът на есента е умело пресъздаден в новата рекламна кампания на Guess By Marciano за есен-зима 2014.

Този сезон е безспорно изпълнен с много звезден стил, включващ феерични, дълги коктейлни рокли, прави кройки, заимствани от строгите силуети на официалните костюми в две части, сака и кожени поли „молив“ с ретро висока талия.

Нестандартният почерк на Guess е вплетен в умелото комбиниране на класически модели с дръзки решения при цветната палитра, принтовете и разнообразните ефекти с тюл, пайети и бродерии, което наблюдаваме като налагаща се тенденция за настъпващия сезон.

Специално внимание в колекцията за есен-зима 2014 е обърнато върху елементите с косъм, сред които обемно палто в ярък и наситен цвят.

Кадрите в рекламната кампания са дело на Хънтър и Гати, които заснемат на фокус моделите Яра Кхмидан, Рейчъл Мортенсън и Солвейг Морк.


Супермоделите представят завършените елегантни визии с новите дръзки аксесоари на марката – клъчове в ярки цветове и златни закопчалки, яркочервени боти и шапки с голяма периферия.

Всички кадри от рекламната кампания на Guess by Marciano за есен-зима 2014 можете да разгледате в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари