IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Духът на свободата

16 октомври 2014 09 38

Провокация от 70-те години

Снимка: Agent Provocateur

Снимка: Agent Provocateur

Провокацията и сексапилните визии са заложени изцяло в концепцията и дори името на марката Agent Provocateur.

След изключително успешния проект с актрисата Пенелопе Круз и миналогодишната кампания, водена от идеята за отчаяни, но наистина изкусителни съпруги, марката се завръща за сезон есен-зима 2014 с нова кампания.

Кадрите са дело на Кристиан Ларсон и представят духа на свободата от 70-те години.

Тъмнокосата красавица Миси Райдър се вписва идеално в стила на пищна орнаментика и стилен декор, който включва елементи като че от кабаре – легло във формата на перлена мида, много детайли от кадифе, завеси от сатен и тоалетка с високи огледала.

Моделите бельо се характеризират с духа на сексапилната изкусителка, съставени от многобройни ленти, вдъхновени от класическия корсет, високи силиконови чорапи, жартиери, елементи от дантела, флорални принтове и наситена цветна палитра от стилно черно, пепел от рози, лилаво, червено и зелено.

Специален акцент в кампанията „Le Salon“ е поставен върху „партньорите“ на Миси Райдър – статуя на леопард и златни птици, подчертаващи дивата и страстна природа на жената.

Всички кадри от изкусителната кампания „Le Salon“ на Agent Provocateur за есен-зима 2014 можете да видите в галерията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари