IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нестандартните аксесоари на сезона

19 октомври 2014 12 24

Последните предложения на дизайнерите за есен-зима 2014

Снимка: Moschino

Снимка: Moschino

Колекциите аксесоари за есен-зима 2014 определено се открояват като най-нестандартните от много време насам.

Изумителните творчески решения и идеи се материализират в ежедневния ни силует внасяйки не просто дръзки акценти, но възможност да изразим себе си пред останалите със своя избор.

От много време, официалните клъчове са се превърнали в способ на жената да прояви характер, чувство за хумор и дори принадлежност.

Представяме ви селекция на най-смелите аксесоари за есен-зима 2014. Сигурни сме, че всеки ще открие нещо за себе си в тях.

Любимите ни зърнени храни и цветните им кутии, които толкова много харесвахме като малки, че до ден-днешен ядем, могат да бъдат умело пренесени и в силуета. Силно вдъхновение от вкусната закуска демонстрира Anya Hindmarch, представяйки своя клъч във формата на кутия за зърнена закуска с метална златна закопчалка.

Нестандартният почерк на Карл Лагерфелд, да съчетава иконични модели в модернизирани комбинации, насочва вниманието ни към специален клъч във формата на кутия за мляко. Коженото изделие носи, разбира се, емблематичната верижка от сложна плетеница между кожа и метал, която присъства върху аксесоарите на Chanel от архивите, до днес.

Темата за пътуването, характеризираща Louis Vuitton от създаването на модната къща, продължава да бъде актуално вдъхновение и в колекцията аксесоари за есен-зима 2014. Чантата за сезона на марката представлява малък куфар в черно и червено. Специален акцент е поставен върху металните масивни закопчалки в златно и комплексните извивки.

Lulu Guiness намира най-асоциирания с жената аксесоар – нейното червило, като основен източник на вдъхновение за чанта. Моделът, естествено, представя наситено и изкусително червено, което е идеално за съхранение на... червило.

Концепцията на Moschino за „снабдяване“ на почитателите на нестандартното със смели аксесоари продължава и този сезон. Чантата на есен-зима 2014 е във формата на чаша със сламка, брандирана с логото на марката в малко по-пригоден към асоциации начин.

Съвместната работа на Moynat и певеца Фарел Уилямс ражда идеята за чанта във формата на... локомотив. За големите и непораснали фенове на влаковите конструкции, този мини аксесоар е изпипан до съвършенство. Със сигурност ще направите впечатление.

От малки сме си мечтали да бъдем супергерои. Сега, H&M ни дават възможност да се върнем в детските си години със специален клъч. Чантата представя класически черен модел, на който гордо е кацнал... прилеп. Ако все още нямате бат-сигнал, то винаги можете да имате бат-чанта.

Актуалните от последно време снимки тип селфи набират все повече популярност и извън социалните мрежи. Pull & Bear доказват това със специален модел клъч в обла форма, който се явява чудесен начин за заявяване на мнение, позиция и дори „партньор“ за следващата снимка.

Всички модели от селекцията можете да видите в галерията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари