IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Цветове за блондинки

20 октомври 2014 05 01

Кои са нюансите, които подчертават красотата?

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Няма съмнение в това, че красотата е съвкупност от различни фактори и най-добрият вариант е те да се подчертават умело.

Красотата на модата се изразява именно в добрата селекция на различни нюанси и материи, които не просто да ни стоят добре, но и да поставят акцент върху нас самите.

Правилният избор на цвят според цвета на косата може да привлече всички погледи и обратното, лошата селекция е способна абсолютно да ни обезличи. За да не стават грешки, предлагаме най-добрите възможни цветове за дами с руса коса.

Наситеночервено

Различните ярки нюанси на изкусителния цвят са най-подходящият избор за изпъкване на русите и медни пигменти в косата. Избягвайте тъмните червени цветове като бордо и бургундско червено – те са подходящи за тъмнокоси дами.

Бяло

Снежнобялото, слоновата кост и цвят шампанско ще внесат усещане за хармония в съчетание със светлия цвят на косата. Като допълнителен съвет препоръчваме използването на някакъв акцент в цялостната визия, като например ярък клъч или дръзки обувки.

Класическото черно

Драматичните катранено черни нюанси са един от най-универсалните цветове, които съвсем спокойно можем да кажем, че отиват на всякакви цветове. При блондинките, контрастът, който се получава от черното със светлата коса акцентира изключително умело върху русите пигменти.

Кафяво, златно и горчица

Нюансите на кафяво, особено златистите такива и тези с цвят горчица са добър избор за русокосите дами. Заложете на тях в гардероба си, особено ако имате меден пигмент. Изключително препоръчителни за вас са шаловете в тази палитра – те ще освежат цялостната визия.

Синьо и розово

Русата коса позволява изключително големи възможности за експериментиране. Ако желаете да сте в центъра на вниманието – възползвайте се от това. Заложете на яркосини и розови нюанси, като за по-смелите препоръчваме и електриковото. Най-обикновена комбинация от деним с ярък топ ще ви превърне в истинска феерия на красотата.

Романтика в сиво

Универсалният цвят, който отива буквално на всичко, е чудесен избор за блондинки. Гълъбовото сиво е изключително претенциозен цвят, който комбиниран с различен от русия цвят на косата, носи много големи рискове. Заложете на разнообразни комбинации и бъдете смели.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари