IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Висша мода в спортни силуети

29 октомври 2014 06 01

Дългоочакваната колаборация между Mary Katrantzou и Adidas

Снимка: Adidas Originals

Снимка: Adidas Originals

Неотдавна от Adidas обявиха, че скоро ще зарадват своите фенове с една нестандартна и изключително креативна колаборация.

Загатването на Mary Katrantzou предизвика истинско изумление, тъй като гръцката дизайнерка е известна със своите изключително стилни коктейлни рокли в дръзки принтове.

Нестандартното комбиниране между висша мода и спортни стоки е едно явление, което определено не е изненада.

От известно време наблюдаваме тенденцията за навлизане на този тип симбиоза както в ежедневието, така и във фитнеса.

Колекцията на Adidas Originals с Mary Katrantzou демонстрира иконични за спортния гигант силуети, които са изцяло преобразени с дръзкия почерк на „Кралицата на принтовете“.

Разнообразни цветове, декорации и форми „обличат“ рокли, тениски, поли и клинове.

Голямата изненада са специалните маратонки, като модел ZX 5000, които определено са в списъка с желания на всички модни блогъри.

Изненадващо е своеобразното завръщане на дизайнерката към принтовете, на които се радвахме в първите ѝ колекции, тъй като от последния сезон наблюдаваме плавно преминаване в значително по-семпли и изчистени кройки.

За феновете на ранното творчество на Mary Katrantzou, които не искат да излизат от комфорта на спортните силуети, колекцията с Adidas Originals ще бъде достъпна за продажба от 15 ноември.

Първите модели можете да видите ексклузивно в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари