IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Флора и фауна в аксесоари

15 ноември 2014 14 31

Тенденциите за пролет-лято 2015 година

Снимка: Xavier Granet

Снимка: Xavier Granet

След като изумиха публиката с нестандартните си решения за аксесоарите за 2013 година, вдъхновени от симетрията на пчелните пити, от Alexander McQueen съчетават емблематични символи и модерни интерпретации с аксесоарите за пролет-лято 2015.

Предстоящият сезон ще бъде изпълнен с комбинации между класически флорални мотиви, елементи от морското дъно и нестандартни форми при обувките.

Масивните бижута са обсипани с обемни детайли от риби в златно и сребърно, преливащи в красива гривна, а коралите излизат от морското дъно, за да сглобят съвършената лятна визия.

Модерните клъчове се явяват своеобразна симбиоза между емблематичните за модната къща черепи, поместени вместо закопчалка.

Анималистичните принтове бележат своето завръщане и за пролет-лято 2015, поместени върху чанти-плик и комбинирани с разнообразни акценти като червено в монохромно съчетание от черно и бяло.

 

Обувките определено разкриват пълния потенциал на модната къща да изненадва с нестандартен дизайн и креативност.

Сандалите без ток комбинират в себе си архитектурно скулптиране с флорални елементи и анималистични принтове.

Аксесоарите от колекцията на Alexander McQueen за пролет-лято 2015 можете да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари