IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво да облечете, ако сте шаферка?

25 ноември 2014 11 21

Сватбата е голям ден за всички близки

Снимка: Monique Lhuillier

Снимка: Monique Lhuillier

Сватбеният ден определено е един от най-прекрасните поводи в живота на една жена. И не само.

Най-доверената приятелка на булката има честта да се погрижи както за приготовленията по сватбата, така и за самата младоженка.

Изборът на рокля за шаферките е не по-малка грижа от сватбената рокля и изисква изключително много усилия.

Ако ви предстои да застанете до най-скъпата си приятелка в най-важния за нея ден, улесняваме селекцията на тоалет с най-актуалните тенденции за есен 2014 година.

В случай, че не е зададена конкретна тема и изискване към цветната палитра, то имате свободата да изразите своята индивидуалност по начин, по който ще се чувствате максимално красиви.

Дължините

Много важен елемент при селекцията на рокля е да се съобразите с правилната дължина. Не е проява на добър вкус мини рокля, която описва по тялото, а и далеч не е нужно. Заложете на стилен модел до коляно, който едновременно разкрива красивите ви крака и спазва всички правила в етикета.

Цветовете

Изключително подходящи за сватба са пастелните цветове. Те излъчват усещане за празничност и съчетават най-женственото усещане с романтична нотка. Цвят на праскова, мента и лилаво ще подчертаят едновременно красотата и нежността у вас.

Дългата рокля

Нека не забравяме, че сватбеният ден е един чудесен повод да се спрете на един от тези модели, за които винаги сте си мечтали. Феерията на дългата рокля е много подходяща за подобен случай, тъй като това е официална церемония и позволява избора на елегантен и празничен модел.

Малката черна рокля

Бихме искали да разбуним един от най-спекулираните митове относно позволените и забранените модели рокли за сватбата. Ако булката не изисква спазването на специален дрес код, можете да заложите на една от вечните класики – малката черна рокля.

Консултирайте се предварително с младоженката, а в случай, че имате нейното позволение, спокойно можете да се спрете на модел с ефектен принт върху тюл. Все пак, неслучайно малката червена рокля е спрягана за вечна класика.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Черно и бяло не се носи на сватба, моля Ви!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар