IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадона се завръща

5 декември 2014 13 45

Попзвездата е новото рекламно лице за Versace

Снимка: Versace

Снимка: Versace

След близо 10 дълги години от последното участие на Мадона за Versace, иконата се завръща като рекламно лице за модната къща.

Кадрите са част от кампанията към колекция пролет-лято 2015 и са заснети от легендите във фотографията – дуото Мерт Алас и Маркус Пигот.

Едва няколко часа след официалното обявяване на новината бяха представени дебютните кадри от своеобразното завръщане на Мадона за Versace.

Ексклузивните снимки намериха своето място в Instagram профила на самия Мерт Алас.

На тях виждаме иконата да позира в предизвикателни и създадени като че точно за нея силуети, сред които ефектна черна рокля от прецизно перфорирана кожа и провокативна комбинация с блестящ топ.

Специален фокус е насочен към дръзките акценти, характеризиращи се с обемна чанта, масивни бижута и задължителното брандиране с емблемата на Versace – горгоната.

Черно-бялата кампания на Versace за пролет-лято 2015 отбелязва невероятната съвместна работа между утвърдени в своята индустрия легенди и се явява своеобразно доказателство за това, че именно те са най-добрите дори и след 10 годишна пауза.

Първите рекламни кадри можете да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари