IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-добре облечените звезди на „Златен глобус“

12 януари 2015 09 36

Модните решения на церемонията

Хайди Клум, Снимка: Reuters

Хайди Клум, Снимка: Reuters

Вчера, на 11 януари, официално се състоя 72-рата церемония по наградите „Златен глобус“.

Събитието се провежда всяка година, в чест на най-добрите американски продукции в категория филми и телевизионни сериали.

Към всички вълнения, вдъхновяващи речи и емоции добавяме една невероятна възможност за нас – да разгледаме с интерес модните решения на най-известните и актуални актьори.

Някои ни разочароваха, а други приятно ни изненадаха.

Представяме ви редакционната ни класация за най-добре облечените дами от вчерашната церемония.

Снимка: Reuters

Амал Клуни

Съпругата на красавеца-легенда, Джордж Клуни, впечатли всички гости с елегантна черна рокля, съчетана с бели аксесоари. Силуетът подчертава красивата фигура на адвокатката, а женствените черти са с акцент върху асиметричното едно рамо. Роклята е част от колекцията на Christian Dior Haute Couture, а бижутата са на Harry Winston.

Снимка: Reuters

Хайди Клум

Световноизвестният модел спечели аплодисментите на 72-рата церемония на наградите „Златен глобус“ със своята класическа ретро визия, вдъхновена от 70-те години. Ефектът в прехлупване акцентира върху тънката талия на Хайди Клум, а наситеното червено подчертава вълните в русите ѝ коси. Роклята е създадена специално от Atelier Versace.


Снимка: Reuters

Дженифър Анистън

Актрисата от „Приятели“ обикновено не е голям фен на експериментирането с визии. Черта, демонстрирана за пореден път и на наградите „Златен глобус“ 2015 година. Въпреки това обаче, няма как да не признаем избора за рокля на Дженифър Анистън. Черният модел на Saint Laurent е с акцент от висока талия и дълбока цепка, разкриваща съблазнителните крака на актрисата.

Снимка: Reuters

Дженифър Лопес

Певицата доказа с годините, че има едно от най-красивите тела и неостаряващи лица в индустрията. Всяко едно официално събитие е повод за Дженифър Лопес да покаже всички свои дадености. Тази година, съблазнителните дълбоко деколте и цепка в роклята на Zuhair Murad плениха едновременно погледите както на мъжете, така и на жените.

Снимка: Reuters

Джулиан Мур

Актрисата, която си спечели престижна награда на церемонията, представи изумителен избор. Сивите блестящи пайети, които от горната част преливат в черни пера, демонстрират майсторството на Givenchy Haute Couture и дръзко подчертават запазения характерен белег на актрисата – огнените коси.

Снимка: Getty Images

Кейт Бекинсейл

Английската актриса демонстрира шоколадов загар, подчертан със силен блясък от роклята на Elie Saab. V-образното деколте разкрива женствените форми на Кейт Бекинсейл, внасяйки завиден сексапил.

Снимка: Reuters

Лупита Нионго

Миналогодишната фаворитка на публиката определено печели нашата награда за една от най-добре облечените актриси на церемонията. Красавицата затвърди тенденцията за флорални елементи върху роклята на Giambattista Valli в преливащо лилаво.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари