IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво да облечем за Свети Валентин?

27 януари 2015 15 24

Романтични предложения за празника на любовта

Сексапилен корсаж в бяло -Sawren - намален от 125.20 лева на 53.73 лева, Снимка: Fashion Supreme

Сексапилен корсаж в бяло -Sawren - намален от 125.20 лева на 53.73 лева, Снимка: Fashion Supreme

Наближаването на един от най-чаканите празници дава начало на трескави подготовки около специалното ни облекло.

Свети Валентин е познат по света като деня, в който се стараем максимално да зарадваме своята половинка и да се почувстваме истински обичани.

Най-добрият вариант е, ако успеем да съчетаем личното щастие с това на своя любим. Празничното бельо е колкото красиво, толкова и трудно за откриване, тъй като трябва да отговаря едновременно на няколко критерия.

Съчетанието между практичност и подчертан сексапил е комбинацията, която се явява своеобразен ключ към един незабравим Свети Валентин.

Представяме селекция от най-добрите шопинг решения за празника на любовта, с които да оставите траен спомен в съзнанието на своята половинка.

Целият асортимент от аксесоари може да откриете на FashionSupreme.bg.

* Ефирна черна нощница – Sawren – намалена от 125.35 лева на 55.28 лева от FashionSupreme.bg

Ефирна нощница

Когато имаме предвид бельо, съчетаващо в себе си практичност със сексапил, става дума точно за класическата ефирна нощница. Моделът разкрива съблазнително женственото тяло, а свободната кройка позволява на кожата да „диша“, без да създава неудобство и пристягане. За по-голямо улеснение, нощницата е със сатенена панделка, регулираща горната част. Контрастната комбинация между класическо черно и беж подчертава пищната декорация и дълбокото деколте.

* Елегантен черен сутиен с мека чашка – Sawren – намален от 69.20 лева на 42.26 лева от FashionSupreme.bg

Елегантен черен сутиен

Меката чашка на този модел съчетава повдигащ ефект с удобство. Пищните флорални бродерии в червено, черно и бяло, както и визуалната измама за прозрачност са основните опорни точки при бельото, от което има нужда всяка жена за Свети Валентин.

* Комплект от корсаж и боксерки – Sawren – намален от 143.35 лева на 61.34 лева от FashionSupreme.bg

Комплект от корсаж и боксерки

Двете части създават усещане за нощница с красив завършек, съчетан с горната част на модела. Съблазнителното деколте е способно да накара всяка жена да се чувства като богиня, а всеки мъж да запомни този ден.

Предимството на модела е, че умело подчертава най-красивите части от женското тяло – краката, деколтето и раменете.

* Сутиен с твърди чашки с волани – Sawren – намален от 63.30 лева на 43.20 лева от FashionSupreme.bg

Сутиен с волани

Най-подходящият момент да дадем свобода на своята фантазия е именно Свети Валентин. Зарадвайте половинката и себе си с нестандартни и ефектни волани върху сутиен с твърда чашка. По този начин ще внесете закачлива нотка настроение и ще разнообразите ежедневните решения при бельото.

* Сутиен в тюркоазен цвят – Sawren – намален от 108.59 лева на 42.62 лева от FashionSupreme.bg

Тюркоазено

Да, безспорно червеното и розовото са най-често срещаните цветове за Свети Валентин. Това съвсем не означава, че не можете да изпъкнете със своята индивидуалност и личен стил. Заложете на наситенотюркоазено, комбинирано с пастелнорозово. Красивите декорации създават перфектната визия на празничното бельо, а повдигащият ефект оформя съблазнителната визия.

* Сексапилен корсаж в бяло – Sawren – намален от 125.20 лева на 53.73 лева от FashionSupreme.bg

Приказно бяло

Нежността и чистотата на белия цвят са идеален избор да засвидетелствате красивата си любов. Съблазнителният модел е с подчертани акценти от дантела, а специално място е отредено на масивна панделка, внасяща приказния елемент. Модел, с който лесно и съблазнително да влезете в роля на принцеса.

* Халат от черна дантела – Sawren – намален от 143.53 лева на 61.34 лева от FashionSupreme.bg

Халат с дантела

За дамите, които предпочитат да използват празника за експерименти и влизане в роля на дръзката и фатална жена, селектирахме черен халат в дантела. Ефирното предложение е решено в асиметрична дължина, подчертаваща дълбоката цепка. Прозрачната дантела е захваната с масивна панделка в цвета на любовта – яркочервено.

Останалите ни предложения можете да видите в галерията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

teraflop ( преди 9 години )
Мацката е една и съща на снимките,но е с различни прически и на различна светлина.И аз бих я изял,без нощнички и гащички!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Дими ( преди 9 години )
Всичките ги предпочитам голички ! Не се губи време ...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Дими ( преди 9 години )
Всичките ги предпочитам голички ! Не се губи време ...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар