IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любовни авантюри в градината на Купидон

9 февруари 2015 13 57

Заповядайте в Сердика Център, където ви очакват много изненади!

Снимка: Сердика Център

Снимка: Сердика Център

Тъй като в Сердика Център обичаме да сме първи – първи ви каним в градината на Купидон! Ще я познаете отдалеч по сърцата, които този месец са най-актуалният принт. И по подаръците, в които ще се влюбите. От пръв поглед. Очакваме ви от 5 февруари на Голямата ротонда, ниво -1.

Пътят към голямата любов минава през мини голфа!

Знаете ли как Купидон упражнява точния си (в повечето случаи) изстрел?  Ние успяхме да разкрием тайната му. Тренира… мини голф! Ето защо ви даваме възможността и вие да изпробвате „любовните“ си способности в тази игра. Пазарувайте на стойност над 50 лева и елате на мини голф игрището в градината на Купидон.

Изберете сами пътеката, която ще ви отведе до страхотен подарък – за вас или най-скъпия ви човек, от Anrdrwes, Bianca, Booktrading, bra clinic, Celio, Gelati, GNC, Grand Optics, Jeff de Bruges, Kenvelo, Lee Cooper, Massimo Zardi, more selection, Ola, QUIZ, Seven Seconds, SIX, Sugarland, Tavex, TendenZ, Triumph, Art, Momenti.. И макар в любовта да няма правила, все пак хвърлете един бърз поглед тук: http://serdikacenter.bg/events/1796.aspx.
 
Пощенската кутия на Купидон - без цензура!

Още един интересен факт - Купидон е вторият най-известен адресат в света след Дядо Коледа. Изпращали ли сте някога лично обръщение до него? Сердика Център и „Шоуто на блондинките“ по радио Fresh! ще ви помогнат да го направите точно сега.

Напишете писмо до Купидон, за да му благодарите за човека до вас, за обичта на семейството, за тайния обожател/ка, който ви кара да се усмихвате всеки ден. Напишете писмо до Купидон, за да се оплачете от честото мърморене на жена си, от нервното си гадже, от ревнивия си мъж. Напишете писмо до Купидон, ако пак е уцелил с грешната стрела (или по грешния човек) и напоследък хич не ви върви в любовта. Напишете писмо до Купидон, за да му споделите най-съкровеното си желание за Свети Валентин, или просто за да му кажете „Наздраве“, защото ви е писнало от него и тази година ще празнувате Трифон Зарезан!

Пуснете писмото си от 5 до 13 февруари, от 10:00 до 22:00 часа, в пощенската кутия в градината на Купидон. Слушайте „Шоуто на блондинките“ с Калина и Надя по радио Fresh! всяка делнична сутрин от 7 до 10 часа. Всеки, участвал в любовната кореспонденция, ще се включи и в тегленето на невероятните дневни награди от Сердика Център. Най-оригиналните писма до Купидон пък ще бъдат прочетени в ефир, а притежателите им ще спечелят специална сладка изненада.

Когато любовта е във въздуха, светът е за двама и Стиви Уондър се обажда просто, за да каже „Обичам те“, любовните авантюри в Сердика Център започват

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари