IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Милански модни академии набират български кандидат-дизайнери

9 февруари 2015 12 17

В Милано студентите имат възможност да се потопят в модната индустрия

Милански модни академии набират български кандидат-дизайнери

Две от топ дизайнерските академии в света – NABA и DOMUS, организират съвместна кампания за набиране на български кандидат-дизайнери.

Известни възпитаници на Domus Academy са: главният редактор на Vogue – Anna della Russo и световноизвестният Christophe Pillet – продуктов дизайнер за L’Oréal, Lacoste, Renault, Shiseido и Whirlpool, както и много други, които са използвали академиите като трамплин към своята кариера мечта.

Преподавателският състав в NABA и Domus Academy се състои изцяло от изтъкнати професионалисти.

Студентите присъстват на лекции на представители от Trussardi, Vogue, Marie Claire и конгломерата VF International, който включва Lee, Nautica, The North Face, Wrangler, Kipling, Timberland и Napapijri.

Какво може да бъде по-стимулиращо за творчеството и кариерата на един бъдещ дизайнер от това да учи в Милано – световната столица на дизайна?

В Милано студентите имат възможност да се потопят в модната индустрия и да посетят редица международни дизайнерски събития! Освен това, програмите са на италиански и английски език.

· В академиите се изучават бакалавърски и магистърски програми по моден дизайн, интериорен дизайн, архитектурен дизайн, автомобилен дизайн, продуктов дизайн, бижутериен дизайн, бизнес дизайн, графичен дизайн, мултимедиен дизайн, интерактивен дизайн и сценичен дизайн.

· Предлагат се и програми по визуални изкуства, фотография, реклама, бранд мениджмънт на луксозни стоки, мениджмънт в модата, стайлинг и мърчандайзинг и визуален бранд дизайн.

Повече от 90% от учебната програма се състои в работа по реални дизайнерски проекти с някои от най-емблематичните италиански и международни компании като Maserati, Motorola, Swarovski, Versace, Bayer, P&G, Adidas, Fiat, Tommy Hilfiger, BMW Design, De Beers и др.

Тези компании предоставят възможност на повечето възпитаници да навлязат уверено на работния пазар в рамките на една година след дипломирането си.

Заповядайте на информационните срещи на NABA и Domus Academy, които ще се проведат по следния график:

Варна – 17 февруари, 18:30 ч, хотел Голдън Тюлип

София – 18 февруари, 18:30 ч, хотел Кемпински

Пловдив – 19 февруари, 18:30 ч, хотел Тримонциум

Предварителна регистрация ТУК

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари