IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Римска ваканция“ с Джоан Смолс

19 февруари 2015 07 40

Супермоделът за пролет-лято 2015

Снимка: United Colors of Benetton

Снимка: United Colors of Benetton

От 1980-та година насам, United Colors of Benetton утвърждават името си като една от марките, чиито кампании успяват да провокират публични дебати и да засегнат най-актуалните политически и социални теми.

Едни от най-запомнящите се кадри представиха световните лидери в страстни целувки, разкриха проблеми като дискриминацията и насилието над жени, като ги обвързаха с модата.

За пролет-лято 2015, марката залага на изненадващ обрат. Кампанията е вдъхновена от превърналия се в емблема за красотата на Одри Хепбърн филм „Римска ваканция“.

Груповите кадри, на които сме свикнали, са заменени от портретни такива, на които виждаме Джоан Смолс.


Супермоделът представя различни комбинации в характерните за сезона цветове от наситени бонбонени нюанси на синьо, розово, зелено и жълто.

Флоралните акценти са поставени върху семпла основа от снежнобяло и се явяват своеобразно „разчупване“ на едноцветните визии.

Специално място намират задължителните за пролет-лято 2015 модерни интерпретации на морското райе, класическите бели ризи и инкрустациите от масивни камъни.

Можете да разгледате различната кампания на марката в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари