IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Спорт и футуризъм за есен-зима 2015

6 март 2015 06 01

H&M в Гран Пале, Париж

Снимка: H&M

Снимка: H&M

„Колекцията H&M Studio буквално прелива от енергия. Много ми харесват спортните и футуристичните модели, които идеално се съчетават с функционалните връхни облекла и луксозното „tomboy“ излъчване на металните нишки и пайетите“, казва творческият консултант на H&M Ан-Софи Йохансон.

Якетата и палтата с цип и тесните панталони задават спортното настроение, което се допълва от футуристичния блясък на плетивата и роклите с метална нишка, както и от функционалните облекла като анораци с качулка и гащеризони с цип.

H&M Studio е лимитирана колекция на H&M, представяща ключови за сезона облекла, създадени от собствен специален екип от дизайнери на компанията. Колекцията есен-зима 2015 ще дебютира на 10 септември в около 200 магазина, както и онлайн.

„Това е любимата ми H&M Studio колекция до момента. Всичко в ревюто ми хареса, особено пуловерът и панталонът в наситенозелено – нямам търпение да ги притежавам“, сподели Соланж Ноулс.

Можете да видите най-доброто от ревюто в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари