IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уроци по стил от Миранда Кер

20 март 2015 12 52

Бившият ангел на Victoria's Secret и модата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Понякога, когато наистина имаме нужда от разнообразие и позитивни емоции, използваме известните личности като основен източник.

Да разглеждаме снимки, които улавят любимата ни звезда в ежедневието не просто утолява любопитството ни, но и дава възможност да откраднем някоя и друга идея за стилови съчетания.

Миранда Кер е известна като един от най-красивите ангели в историята на Victoria's Secret. Бившата съпруга на Орландо Блум пленява сърцата с миловиден поглед и перфектно тяло.

Безспорно имаме какво да научим от нея и за модата. Представяме ви най-важните уроци по стил, които Миранда Кер прилага ежедневно.

1. Аксесоар

Когато става дума за аксесоари, Миранда Кер залага на златното правило за дръзки стилови акценти, които могат коренно да променят визията. Дори и най-класическата монохромна комбинация от черно и бяло добива съвсем различен вид с една съблазнително червена чанта, например.

2. Смели комбинации

Когато носи ярка пола в многоцветен принт, Миранда Кер винаги я комбинира с класически топ и обувки. Придържайте се към този съвет, за да не се случват недоразумения и да преминете границата от стилно към кичозно.

3. Принтове

Бившата съпруга на Орландо Блум съветва всички дами да внимават при комбинирането на принтове. Ако сте решили да експериментирате, не прибавяйте повече от два в тоалета. Добра техника е съчетаването на морско райе от бяло и черно с обувки в анималистична шарка.

* Миранда Кер, Снимка: Reuters

4. Цветове

Винаги избирайте цветове, които да допълват визията. Нищо не подчертава карирана феерична пола в каре така добре, както дързък топ в цвят горчица. Макар и доста цветна, тази комбинация сякаш е създадена да се носи по този начин.

5. Обувки – изненада

Един от най-лесните начини да добавите изненада и разнообразие са обувките. Смело заложете на инвестиция в дръзки модели, защото колкото и трудни за комбиниране да ви се струват, ще бъдете изненадани от резултатите, които можете да постигнете с тях.

6. Кожа

Миранда Кер е сред жените, които най-често виждаме в ежедневието с кожени елементи във визията. Съветът на модела е винаги, когато се чудите какво точно да облечете, да заложите на акцент в кожа. Нищо не добавя градски дух така, както коженото късо яке.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари