IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездите и стилът, който да изкопираме

3 април 2015 07 19

Какво можем да научим от известните за модата?

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Всички имаме поне по една известна личност, която тайно следим. Знаем всички нейни публични изяви и по няколко пъти сме преглеждали папарашките снимки.

Четем съветите за грим и се стараем да ги следваме стриктно, надявайки се, че поне малко ще си заприличаме с нея.

В това няма абсолютно нищо лошо, стига идолът ви да е наистина добър пример за подражание и да си заслужава следенето.

Едно от хубавите неща, които можем да използваме е личният стил и добрите модни решения.

Представяме ви няколко звезди, чиито визии без свян можете да изкопирате в своето ежедневие.

Обещаваме ви добър ефект.

Анджелина Джоли

Съпругата на Брад Пит е спрягана за най-красивата жена в света. Освен това, можете да си представите колко натоварено е ежедневието ѝ покрай децата. Въпреки грижите, Анджелина Джоли винаги впечатлява с перфектните си визии. Можете спокойно да изкопирате актрисата и нейния безпогрешен нюх към класическите силуети.

Костюмът в две части е добър избор за работна среда, а вечер стои елегантно с високи обувки, изкусително червило и елегантен клъч.

Бионсе

Една от кралиците в съвременната музика. Нестандартният и смел характер на певицата винаги се е проявявал и в стила ѝ на обличане. Макар да не е практически възможно да заимстваме всички рокли с камъни и свръх високи обувки, можем да последваме примера за спортно облекло.

Нищо не може да замени удобния суитшърт за лежерния уикенд. Комбинирайте го с шорти и покажете красивите си крака.

Алесандра Амброзио

Ангелът на Victoria's Secret ни дава смел пример за това, че понякога е добре да бъдем малко по-дръзки. Престрашете се с тази красива, но къса рокля, която тихо чака в гардероба своя дебют.

Ако не друго, то със сигурност мигновено ще ви дойдат настроението и самочувствието за една дълга и забавна вечер с приятелки.

Джесика Алба

Красавицата се слави като една от най-сексапилните и екзотични актриси от големия екран. Дори и да не сте родени с плътни устни и трапчинки, можете да използвате кукленската ѝ визия в своето ежедневие.

Комбинацията от обемна пола в закачлив цвят, бял топ и високи обувки ще ви накара да се чувствате и изглеждате като истинска принцеса.

Виктория Бекъм

Нищо чудно, че съпругата на Дейвид Бекъм стана моден дизайнер. Нюхът към стилните визии и съчетанията винаги е бил запазен почерк на бившата певица.

Извадете дългата пола, комбинирайте я с пуловер и смело изкопирайте Виктория Бекъм.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари